3 Aralık 2021

Zor Sevdalar Italo Calvino Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 9,75 TL
Yazarı: Italo Calvino
Çevirmen: Italo Calvino

Zor Sevdalar indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Italo Calvino olan ve Yapı Kredi Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Zor Sevdalar eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Zor Sevdalar ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Zor Sevdalar TIKLA PDF İNDİR !

Zor Sevdalar Yazarı Kimdir ?

Zor Sevdalar yazarı Italo Calvino 'dır. Italo Calvino yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Öykü türündedir.

Zor Sevdalar PDF indir oku

Zor Sevdalar indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Yapı Kredi Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Zor Sevdalar TIKLA PDF İNDİR !

Zor Sevdalar TIKLA PDF İNDİR !

Kavuşamazsan, aşk…

Italo Calvino Zor Sevdalar kitabında arzunun nesnesine yapılan on üç yolculuk hikâyesi anlatıyor. Yalnızlık, iletişim sorunları ve sessizlik eşliğinde aşkın hep bir kavuşamama hali olduğunu yalın ve etkileyici bir dille fısıldıyor.
Rekin Teksoy'un çevirdiği Zor Sevdalar, Calvino ile varlığın derinliklerinde müthiş bir gezinti…

"Düşte belleğin derinliklerinden gelen bir varlığın ilerleyip kendini tanınır kılması, ardından hemen beklenmedik bir şeye dönüşmesi, neye dönüşebileceği bilinmediği için, daha dönüşmeden önce bile korku vermesi gibiydi."

(Tanıtım Bülteninden)

Zor Sevdalar TIKLA PDF İNDİR !

25.03.2020

hoş

Rekin Teksoy'un çevirileri çok başarılı. Hikayelerin keyfinin yanısıra, okumanız İtalya tarihi ve günlük hayatına da açılan bir pencere olacaktır.


07.12.2019

Yalnızlık

Son zamanlarda yalnızlık üzerine okuduğum en etkileyici eser. Yazar kendisiyle beraber sizi sonu hiçbir zaman  nereye çıkacağı belli olmayan yalnızlığın labirentlerinde dolaşmaya davet ediyor.

Zor Sevdalar TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Öykü
Etiketler; Edebiyat, Dünya Öykü, Zor Sevdalar, Italo Calvino

Yorum Gönder