3 Aralık 2021

Gecenin Gecesi Hasan Ali Toptaş Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 12,0 TL
Yazarı: Hasan Ali Toptaş
Çevirmen: Hasan Ali Toptaş

Gecenin Gecesi indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Hasan Ali Toptaş olan ve Everest Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, 88 sayfalık Gecenin Gecesi eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Gecenin Gecesi ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Gecenin Gecesi TIKLA PDF İNDİR !

Gecenin Gecesi Yazarı Kimdir ?

Gecenin Gecesi yazarı Hasan Ali Toptaş 'dır. Hasan Ali Toptaş yazdığı bu eserle Yunus Nadi Ödülleri almıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Gecenin Gecesi PDF indir oku

Gecenin Gecesi indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Everest Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, 88 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Gecenin Gecesi TIKLA PDF İNDİR !

Gecenin Gecesi TIKLA PDF İNDİR !

Hasan Ali Toptaş'tan yeni öyküler. Her biri "HAT edebiyatı"nı kazan, kazdığı yere yeni sorular bırakan, bıraktığı soruları derinleştiren, derinleştirdikçe daha da karışan, karıştığı ölçüde de billurlaşan öyküler. Kısık sesli, meraklı, ruhu kolaçan eden, arayan metinler...

Gecenin Gecesi öykünün geldiği yeri yeniden konuşan bir kitap. "Onun atı daha gurbete çıkmadan ürkütülmüştür," denilmişti Toptaş için. Bu kitapta da gurbete çıkanlar var. Gurbeti külfet, külfeti azap belleyenler var. Ve herkes eve dönüyor sonunda.

Eve: Edebiyata.

"Şimdi sen, öyleyse bütün bunları neden yazdın, diyeceksin belki. Doğrusu, neden yazdığımı ben de bilmiyorum. Demek, yorganı omuzlarıma doğru çekip, bu yatak beni öldürecek dedikten sonra yazının içinde uyuyakalmışım."

(Tanıtım Bülteninden)

Gecenin Gecesi TIKLA PDF İNDİR !

08.04.2020

Hasan Ali Toptaş

Hasan Ali Toptaş okurken bir ürperti hissediyorum. Karakterler sanki hep yanımda gibi. Muhteşem bir üslup.


05.12.2019

:)

Kitabın basımı bile çok güzel. Yazarın kitaplarını zaten severek okuyorum.


10.11.2019

YÜK...

Bazı yükleri taşımak zordur. Sırtına vurulduğunda mı ağır gelir ömrüne konulduğunda mı? Bazen bedeldir ömrüne konulan. Ne indirebilirsin ne de bin yıl taşısan ödeyebilirsin. Bazen görünür değildir yükün ağır olduğunun farkında olmazlar; sırtında değil, içinde taşırsın, bağırarak köy yollarını arşınlarsın da yine atamazsın.Hasan Ali Toptaş, yine insan hallerini anlatıyor. Göğsü sıkışmadan, anlatılanın dünyasına dalmadan okuyamaz insan. Yine o kadar ince, o kadar derin...

Gecenin Gecesi TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Gecenin Gecesi, Hasan Ali Toptaş

Yorum Gönder