12 Aralık 2021

Yıldız Güncesi-SL3 Roman Stanislaw Lem Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 21,0 TL
Yazarı: Stanislaw Lem
Çevirmen: Sevil Cerit

Yıldız Güncesi-SL3 Roman indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Stanislaw Lem olan ve Alfa Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, 424 sayfalık Yıldız Güncesi-SL3 Roman eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Yıldız Güncesi-SL3 Roman ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Yıldız Güncesi-SL3 Roman TIKLA PDF İNDİR !

Yıldız Güncesi-SL3 Roman Yazarı Kimdir ?

Yıldız Güncesi-SL3 Roman yazarı Stanislaw Lem 'dır. Stanislaw Lem yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Bilim Kurgu türündedir.

Yıldız Güncesi-SL3 Roman PDF indir oku

Yıldız Güncesi-SL3 Roman indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Alfa Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, 424 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Yıldız Güncesi-SL3 Roman TIKLA PDF İNDİR !

Yıldız Güncesi-SL3 Roman TIKLA PDF İNDİR !

"Lem muazzam bir hayal gücü zenginliğine ve karakter yaratma hünerine sahip. Çok komik, alaycı, şaşırtıcı ve bilgili bir yazar."

Theodore Sturgeon

Zaman atlamalarında sürekli kendine rastlayan bir gezgin, robotların dünyasını gözetlemeye giden bir casus, uzayda birbirinden garip canlılarla ve uygarlıklarla karşılaşan bir kâşif ve bir süpernova ormanında umutsuzca kaybolup çıkışı arayan bir yolcu. Uzay gezgini Ijon Tichy'nin akıl almaz maceralarına hoş geldiniz! Uzay yolculuğuna meraklı patatesler mi istersiniz ya da dindar robotlar mı veya insanlığın kıyım tarihini hafızalarından silemeyen robotlar, otuz iki kısım tekmili birden burada!

Dünyanın en büyük bilimkurgu yazarlarından biri olan Stanislaw Lem, bu eğlenceli romanında teknoloji, teoloji, rasyonel akıl gibi insanlık gururunun ikonlarını tiye alıyor.

(Tanıtım Bülteninden)

Yıldız Güncesi-SL3 Roman TIKLA PDF İNDİR !Yıldız Güncesi-SL3 Roman TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Bilim Kurgu
Etiketler; Edebiyat, Roman, Bilim Kurgu, Yıldız Güncesi-SL3 Roman, Stanislaw Lem

Yorum Gönder