12 Aralık 2021

Makarın Rüyası Vladimir Korolenko Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 10,5 TL
Yazarı: Vladimir Korolenko
Çevirmen: Karsu İlksen Fırat

Makarın Rüyası indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Vladimir Korolenko olan ve VakıfBank Kültür Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, 80 sayfalık Makarın Rüyası eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Makarın Rüyası ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Makarın Rüyası TIKLA PDF İNDİR !

Makarın Rüyası Yazarı Kimdir ?

Makarın Rüyası yazarı Vladimir Korolenko 'dır. Vladimir Korolenko yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Makarın Rüyası PDF indir oku

Makarın Rüyası indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. VakıfBank Kültür Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, 80 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Makarın Rüyası TIKLA PDF İNDİR !

Makarın Rüyası TIKLA PDF İNDİR !

On dokuzuncu yüzyıl Rus edebiyatının son büyük temsilcilerinden biri olan ve çağının en müzikal dile sahip hikâyecisi olarak nitelenen Vladimir Korolenko, 1879'da sürgüne gönderildiği Sibirya'nın Yakutistan bölgesinde Rus toplumunun en dışlanmış insanlarıyla tanışır ve edebiyatının rotasını bu kesimlere yöneltir. Bir Yakut köylüsünün dünyasını samimi bir dille anlatan ve pek çok dünya diline çevrilen uzun hikâyesi Makar'ın Rüyası (1885), Korolenko'nun söz konusu sürgün döneminin eserlerinden en bilindik olanıdır. Rus toplumunun yaşama ve ölümden sonrasına dair inançlarını dile getiren hikâye, Rusya'nın derinliklerine metafizik bir düzlemden bakarak okurlarına klasiklere mahsus bir edebiyat lezzeti sunmakta…

(Tanıtım Bülteninden)

Makarın Rüyası TIKLA PDF İNDİR !Makarın Rüyası TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Makarın Rüyası, Vladimir Korolenko

Yorum Gönder