1 Aralık 2021

Yitik Bir Aşkın Gölgesinde Mehmed Uzun Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 15,95 TL
Yazarı: Mehmed Uzun
Çevirmen: Mehmed Uzun

Yitik Bir Aşkın Gölgesinde indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Mehmed Uzun olan ve İthaki Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Yitik Bir Aşkın Gölgesinde eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Yitik Bir Aşkın Gölgesinde ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Yitik Bir Aşkın Gölgesinde TIKLA PDF İNDİR !

Yitik Bir Aşkın Gölgesinde Yazarı Kimdir ?

Yitik Bir Aşkın Gölgesinde yazarı Mehmed Uzun 'dır. Mehmed Uzun yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Yitik Bir Aşkın Gölgesinde PDF indir oku

Yitik Bir Aşkın Gölgesinde indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İthaki Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Yitik Bir Aşkın Gölgesinde TIKLA PDF İNDİR !

Yitik Bir Aşkın Gölgesinde TIKLA PDF İNDİR !

Ülkesinden sürgün edildikten sonra hep onun özlemiyle yaşayan, dönüş umudunu hep içinde taşıyan, sonrasında sevgilisi ile ülkesi arasında seçim yapması gerektiğinde ülkesi için savaşmayı seçen, her iki seçiminde de yenilen Kürt aydını Memduh Selim Bey'in hikayesidir anlatılan.



Ülke özlemi içinde büyürken, aşkın ateşiyle yanar. Ömrünün son demine kadar yalnızlık ve yoksullukla boğuşur, çaresizlik içinde ölür. Büyük umutlar, hayaller ve hayal kırıklıkları, trajediler ve adım adım yok oluşa uzanan destansı bir yolculuk...


(Tanıtım Bülteninden)

Yitik Bir Aşkın Gölgesinde TIKLA PDF İNDİR !

08.04.2020

Harika kitap

Çok güzel kitap tüm benliğinle olayları içine alan bir kitap


14.12.2014

Okuduğum en güzel roman

aşk gibi aydınlık ölüm gibi karanlık tan sonra mehmet uzunun tüm romanlarını aldım hepsi gerçek bir efsane soluk almadan okuyacağınız romma


06.12.2014

Anadolu romancılığı

Anadolu romancılığının sentezlenmiş bir şairi olarak görüyorum Mehmet Uzun´u. Zira bu kitabındada kalıntıları geçiyor. Sadece Kürt edebiyatı için yazmış demek doğru olmaz. Türk edebiyatındaki şairlerinde aynı zamanda bir sentezidir.

Yitik Bir Aşkın Gölgesinde TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Yitik Bir Aşkın Gölgesinde, Mehmed Uzun

Yorum Gönder