1 Aralık 2021

Tatlı Perşembe John Steinbeck Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 22,4 TL
Yazarı: John Steinbeck
Çevirmen: Dost Körpe

Tatlı Perşembe indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı John Steinbeck olan ve Sel Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Tatlı Perşembe eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Tatlı Perşembe ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Tatlı Perşembe TIKLA PDF İNDİR !

Tatlı Perşembe Yazarı Kimdir ?

Tatlı Perşembe yazarı John Steinbeck 'dır. John Steinbeck yazdığı bu eserle Nobel Edebiyat Ödülü almıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Klasik türündedir.

Tatlı Perşembe PDF indir oku

Tatlı Perşembe indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Sel Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Tatlı Perşembe TIKLA PDF İNDİR !

Tatlı Perşembe TIKLA PDF İNDİR !

"Bir insan kapana kısılmışsa ve seçme şansı yoksa, kapanın içini dekore etmeye girişir."


Beş parasız bir halde şehirden şehire sürüklenirken hayata tek başına tutunmaya çalışan Suzy ile Dünya Savaşı'nın bitiminde askerden döndükten sonra bilim adamı olmak için uğraşan Doc'un yolları Sardalye Sokağı'nda kesişir. Balıkçıları, serserileri, göçmenleri, sevimli dolandırıcıları ve sıra dışı polisiyle sahici hayatın samimi bir resmi olan bu sokakta ilişkiler de tutkuyla yaşanır. Konumları birbirinden farklı bu insanların arzuları, duyarlılıkları, birlikte sevgi ve dayanışma ruhuyla var olma çabalarına, "Berbat Çarşamba" ile "Bekleme Günü Cuma" arasında, kırılgan bir aşkın etkileyici öyküsü eklenir.


Neredeyse her eseri başyapıt sayılan ve dünya edebiyatına katkılarından dolayı 1962 yılında Nobel Edebiyat Ödülü ile onurlandırılan John Steinbeck'in Tatlı Perşembe'de incelikli anlatımıyla yansıttığı Sardalye Sokağı, roman sanatının ve dünya edebiyatının en özel kahramanlarından biridir.



(Tanıtım Bülteninden)

Tatlı Perşembe TIKLA PDF İNDİR !

14.09.2013

Çeviri

Bu muhteşem romanı Dost Körpe nin yetkin çevirisinden okumak Çok güzel.Sel yayıncılığa teşekürler

Tatlı Perşembe TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Klasik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Klasik, Tatlı Perşembe, John Steinbeck

Yorum Gönder