14 Aralık 2021

Yirmi Aşk Şiiri ve Umutsuz Bir Şarkı Pablo Neruda Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 9,1 TL
Yazarı: Pablo Neruda
Çevirmen: Sait Maden

Yirmi Aşk Şiiri ve Umutsuz Bir Şarkı indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Pablo Neruda olan ve İş Bankası Kültür Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Yirmi Aşk Şiiri ve Umutsuz Bir Şarkı eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Yirmi Aşk Şiiri ve Umutsuz Bir Şarkı ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Yirmi Aşk Şiiri ve Umutsuz Bir Şarkı TIKLA PDF İNDİR !

Yirmi Aşk Şiiri ve Umutsuz Bir Şarkı Yazarı Kimdir ?

Yirmi Aşk Şiiri ve Umutsuz Bir Şarkı yazarı Pablo Neruda 'dır. Pablo Neruda yazdığı bu eserle Nobel Edebiyat Ödülü almıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Şiiri türündedir.

Yirmi Aşk Şiiri ve Umutsuz Bir Şarkı PDF indir oku

Yirmi Aşk Şiiri ve Umutsuz Bir Şarkı indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İş Bankası Kültür Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Yirmi Aşk Şiiri ve Umutsuz Bir Şarkı TIKLA PDF İNDİR !

Yirmi Aşk Şiiri ve Umutsuz Bir Şarkı TIKLA PDF İNDİR !
Yirmi Aşk Şiiri ve Umutsuz Bir Şarkı,1924 yılında yayımlandığında Neruda'yı bir anda Şili'nin en ünlü şairi haline getirirken, onu daha en baştan "aşkın açıksözlü ve şehvetli sözcüsü" kılmıştır. Genç âşığın başlardaki yoğun tutkuları sonraki şiirlerde yerini melankoliye bırakır. Aşk ilişkilerine dair hatıraları, Şili'nin güneyindeki bakir doğaya ilişkin hatıralarına karışır. Neruda, kadını doğayla bir tutan aşk şiiri geleneğini alıp "kozmik boyutlara" taşımıştır. Onun şiirinde kadın, evrenin gerçek gücüdür.

Son derece özgün ve incelikli imgelerle, eğretilemelerle bezeli bu şiirler, hiç kuşkusuz, bugün hâlâ dünyanın dört bir yanındaki âşıkların ve şairlerin esin kaynağıdır.
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 112

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: İş Bankası Kültür Yayınları Yirmi Aşk Şiiri ve Umutsuz Bir Şarkı TIKLA PDF İNDİR !Yirmi Aşk Şiiri ve Umutsuz Bir Şarkı TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Şiiri
Etiketler; Edebiyat, Şiir, Dünya Şiiri, Yirmi Aşk Şiiri ve Umutsuz Bir Şarkı, Pablo Neruda

Yorum Gönder