2 Aralık 2021

Yeryüzüne Dayanabilmek İçin Tezer Özlü Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 11,7 TL
Yazarı: Tezer Özlü
Çevirmen: Sezer Duru

Yeryüzüne Dayanabilmek İçin indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Tezer Özlü olan ve Yapı Kredi Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Yeryüzüne Dayanabilmek İçin eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Yeryüzüne Dayanabilmek İçin ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Yeryüzüne Dayanabilmek İçin TIKLA PDF İNDİR !

Yeryüzüne Dayanabilmek İçin Yazarı Kimdir ?

Yeryüzüne Dayanabilmek İçin yazarı Tezer Özlü 'dır. Tezer Özlü yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Deneme/Yazın türündedir.

Yeryüzüne Dayanabilmek İçin PDF indir oku

Yeryüzüne Dayanabilmek İçin indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Yapı Kredi Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Yeryüzüne Dayanabilmek İçin TIKLA PDF İNDİR !

Yeryüzüne Dayanabilmek İçin TIKLA PDF İNDİR !
Neden yazılır? Dünya acılı olduğu için yazılır. Duygular taştığı için yazılır. İnsanın kendi zavallılığından sıyrılması çok güç bir işlemdir. Ama insan bir kez bu zavallılıktan sıyrılmayagörsün, o zaman yaşamı kendi egemenliği altına alabilir. İşte böylesi bir egemenliği bir iki kişiye daha anlatmak için yazı yazılır. (Ya da kendi kendine kanıtlamak için). Çünkü, insanın kişisel özgürlüğü, kendi dünyasına egemen olmasıyla başlar.

Tezer Özlü'nün yurtdışındayken Türkiye'deki dergilere yazdığı, dünya edebiyatıyla, sinema ve tiyatroyla kurduğu ilişkiyi kendi edebiyatı içinden yorumladığı yazılardan oluşan Yeryüzüne Dayanabilmek İçin, yazarın iç dünyasını takip eden tutkun okurlar için yeni bir ışık sağlıyor. Çocukluğun Soğuk Geceleri ve Yaşamın Ucuna Yolculuk'un yazarından yine yaşamla ve ölümle hesaplaşan yazılar...
(Tanıtım Bülteninden)


İnce Kapak:

Sayfa Sayısı: 168

Baskı Yılı: 2016


e-Kitap:

Sayfa Sayısı: 157

Baskı Yılı: 2015


Dili: Türkçe
Yayınevi: Yapı Kredi Yayınları Yeryüzüne Dayanabilmek İçin TIKLA PDF İNDİR !Yeryüzüne Dayanabilmek İçin TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Deneme/Yazın
Etiketler; Edebiyat, Deneme/Yazın, Yeryüzüne Dayanabilmek İçin, Tezer Özlü

Yorum Gönder