2 Aralık 2021

İntibah-Türk Edebiyatı Klasikleri 4 Namık Kemal Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 6,0 TL
Yazarı: Namık Kemal
Çevirmen: Namık Kemal

İntibah-Türk Edebiyatı Klasikleri 4 indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Namık Kemal olan ve İş Bankası Kültür Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık İntibah-Türk Edebiyatı Klasikleri 4 eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. İntibah-Türk Edebiyatı Klasikleri 4 ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
İntibah-Türk Edebiyatı Klasikleri 4 TIKLA PDF İNDİR !

İntibah-Türk Edebiyatı Klasikleri 4 Yazarı Kimdir ?

İntibah-Türk Edebiyatı Klasikleri 4 yazarı Namık Kemal 'dır. Namık Kemal yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Klasik türündedir.

İntibah-Türk Edebiyatı Klasikleri 4 PDF indir oku

İntibah-Türk Edebiyatı Klasikleri 4 indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İş Bankası Kültür Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
İntibah-Türk Edebiyatı Klasikleri 4 TIKLA PDF İNDİR !

İntibah-Türk Edebiyatı Klasikleri 4 TIKLA PDF İNDİR !

"İnsan vicdanındaki sırları, kalbin en gizli köşelerine ulaşmadıkça bulmak imkânsızdır…" Arka fonunu Osmanlı sosyal yaşamının oluşturduğu İntibah, İstanbul'un Çamlıca ve mesire yerlerinde geçer. Kalburüstü bir ailede, iyi bir eğitim ve terbiyeyle yetişen Ali Bey'in hayatı Mehpeyker adlı hafifmeşrep bir kadına âşık olmasıyla değişir. Maddi manevi yıkıma sürüklenen bu genç adamın iç dünyasını Namık Kemal, eski edebiyatımızla yeni edebiyat arasında köprü kurarak tahlil ediyor. Edebiyatımızın ilk edebi romanı kabul edilen İntibah'ı, Namık Kemal'in bilinmeyen Önsöz'üyle birlikte sunuyoruz.

(Tanıtım Bülteninden)

Editör: Rûken Kızıler

İntibah-Türk Edebiyatı Klasikleri 4 TIKLA PDF İNDİR !

31.10.2020

süper

akıcı  bir kitap okunmalı

İntibah-Türk Edebiyatı Klasikleri 4 TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Klasik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türk Klasik, İntibah-Türk Edebiyatı Klasikleri 4, Namık Kemal

Yorum Gönder