11 Aralık 2021

Yeraltı Demiryolu Colson Whitehead Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 22,75 TL
Yazarı: Colson Whitehead
Çevirmen: Colson Whitehead

Yeraltı Demiryolu indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Colson Whitehead olan ve Siren Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Yeraltı Demiryolu eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Yeraltı Demiryolu ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Yeraltı Demiryolu TIKLA PDF İNDİR !

Yeraltı Demiryolu Yazarı Kimdir ?

Yeraltı Demiryolu yazarı Colson Whitehead 'dır. Colson Whitehead yazdığı bu eserle Pulıtzer Ödülü almıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Yeraltı Demiryolu PDF indir oku

Yeraltı Demiryolu indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Siren Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Yeraltı Demiryolu TIKLA PDF İNDİR !

Yeraltı Demiryolu TIKLA PDF İNDİR !

2017 PULITZER ÖDÜLÜ / 2017 ARTHUR C. CLARKE ÖDÜLÜ /


2016 AMERİKAN ULUSAL KİTAP ÖDÜLÜ


Amerikan edebiyatının en yeni yıldızı Colson Whitehead'den, yayımlanır yayımlanmaz çağdaş klasikler arasında anılan cesur ve sarsıcı bir roman: Yeraltı Demiryolu. Whitehead, Amerika'nın adeta bağırsaklarını deştiği bu romanında "rüya" ülkesinin geçmişine uzanıyor ve okurunu uzun zaman terk etmeyecek ilham verici bir mücadele öyküsü anlatıyor. Dünyada bir başına kalmış bir kadının, Cora'nın dünyaya kafa tutma öyküsü bu; öldürmeyip güçlendiren darbelerin, birer nişan gibi taşınan yara izlerinin ve zamanı gelince ya ödenen ya da ödetilen bedellerin öyküsü. Öyle bir öykü ki, çağın karanlığında pırıl pırıl parlıyor ve dört bir yanı saran kötülüğün bataklığında kaybolan ruhlara kuzey yıldızı misali yön gösteriyor.


Eleştirmenlerden tam not alan, çoksatarlar listelerinde aylar boyunca bir numarada kalan ve ödüllere doymayan Yeraltı Demiryolu, Sefiller'den Sevilen'e uzanan bir yelpazede yer alan engin çağrışımlarıyla son yılların en önemli ve en çok ses getiren kitaplarından biri.


YILIN EN İYİ KİTAPLARI,


The New York Times, Amazon, Wall Street Journal, Washington Post, Time, NPR, Goodreads, Oprah's Book Club



(Tanıtım Bülteninden)



Yeraltı Demiryolu TIKLA PDF İNDİR !

23.06.2020

Irkçılığa olan farkındalık

Irkçılığa karşı olan farkındalığı ve siyahı bireylerin amerikan tarihindeki yerini anlatan güzel bir kitap ama akıcıligi yer yer sıkabilir


15.10.2019

magnum opus

Kitap son yıllarda okuduğum en iyi eserlerden biri. İçinde edebiyattan iktisata, sosyolojiden, kolonyalizme kadar her şey mevcut. Kölelik, ABD'nin nasıl zenginleştiği, bu zenginliği nasıl kan, gözyaşı ve ölüm üzerinden kurduğu ana karakter ve yardımcı karakterler üzerinden o kadar güzel anlatılıyor ki eserin içinde kendinizi kaybedip bir anda kendinizi plantasyonlarda, güneyden kuzeye giden bir seyahatte buluyorsunuz. Casas'ın "Yerlilerin Gözyaşları" eserinin okuyan üzerinde yarattığı öfke ve acıyı bu eserde edebi bir kurgu üzerinden bir kez daha hissediyorsunuz.


20.11.2018

okunmalı mutlaka

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Yeraltı Demiryolu, Colson Whitehead

Yorum Gönder