11 Aralık 2021

Budalalıktan Deliliğe Umberto Eco Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 17,83 TL
Yazarı: Umberto Eco
Çevirmen: Feza Özemre

Budalalıktan Deliliğe indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Umberto Eco olan ve Kırmızı Kedi yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Budalalıktan Deliliğe eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Budalalıktan Deliliğe ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Budalalıktan Deliliğe TIKLA PDF İNDİR !

Budalalıktan Deliliğe Yazarı Kimdir ?

Budalalıktan Deliliğe yazarı Umberto Eco 'dır. Umberto Eco yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Edebiyat İnceleme türündedir.

Budalalıktan Deliliğe PDF indir oku

Budalalıktan Deliliğe indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Kırmızı Kedi yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Budalalıktan Deliliğe TIKLA PDF İNDİR !

Budalalıktan Deliliğe TIKLA PDF İNDİR !

Umberto Eco'nun ölmeden önce hazırladığı son seçki olma özelliğini taşıyan ve 2000-2015 yılları arasında kaleme aldığı yazılarından derlenen bu kitap, içinde yaşadığımız dönemin akışkan doğasını yansıtıyor.

"Toplum kavramındaki krize paralel, insanların birbirini bir yol arkadaşı değil de, aksine sakınılması gereken rakipler olarak gördüğü frenlenemeyen bir bireysellik doğar. Bu 'öznelcilik', modernitenin temellerine bomba döşemiş ve onu kırılganlaştırıp hiçbir referans noktasının bulunmadığı, her şeyin bir tür akışkanlık içinde eridiği bir konuma sokmuştur."

Eco kendine has ironik yaklaşımıyla, bu yeni durumun anlaşılması ve belki de aşılmasının önünü açacak konulara değiniyor: İnsanların görünür olma tutkusundan sosyal medyanın toplumu biçimlendirmedeki rolüne, komplo teorisi çılgınlığından James Bond'un meşhur Martini tarifine, ırkçılığın yeni biçimlerinden felsefe ve kitaplara kadar kalemini esirgediği tek bir konu bile kalmıyor.

Budalalıktan Deliliğe, yazarın kimi zaman üzerinde pek düşünmeden geçip gittiğimiz, kimi zamansa anlamak için kafa yorduğumuz ne varsa, engin birikiminin süzgecinden geçirerek yorumladığı bir "veda şarkısı".

(Tanıtım Bülteninden)

Budalalıktan Deliliğe TIKLA PDF İNDİR !

06.12.2019

Eco'ya Yakışacak Türden Bir Kitap

Eco her türden konuya değinmiş, daha önce Eco'nun kitaplarını okumamış kişilere biraz ağır gelebilir ama kitap çok güzel samimi bir üslupla yazılmış. Okumanızı tavsiye ederim.

Budalalıktan Deliliğe TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Edebiyat İnceleme
Etiketler; Edebiyat, Edebiyat İnceleme, Budalalıktan Deliliğe, Umberto Eco

Yorum Gönder