25 Aralık 2021

Yedinci Ev Tahir Abacı Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 10,5 TL
Yazarı: Tahir Abacı
Çevirmen: Tahir Abacı

Yedinci Ev indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Tahir Abacı olan ve İkaros Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, 112 sayfalık Yedinci Ev eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Yedinci Ev ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Yedinci Ev TIKLA PDF İNDİR !

Yedinci Ev Yazarı Kimdir ?

Yedinci Ev yazarı Tahir Abacı 'dır. Tahir Abacı yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Yedinci Ev PDF indir oku

Yedinci Ev indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İkaros Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, 112 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Yedinci Ev TIKLA PDF İNDİR !

Yedinci Ev TIKLA PDF İNDİR !

TAHİR ABACI'nın sekizinci romanı olan YEDİNCİ EV, miras olarak kalmış yedi evi araştıran, biri mirasçı, diğeri avukat iki arkadaşın her bir evde karşılaştıkları durumlar üstüne kurgulanmıştır. Boş sanıp içine daldıkları Kadıköy'deki yedi evin her birinde ayrı bir serüven onları bekler: Unutulmuş yaşlılar, artistler, hayat kadınları, şarkıcılar, şairler, örgüt mensupları, konaklılar ve yedinci evdeki sürpriz. TAHİR ABACI'nın akıcı diliyle yol alırken, arka planda Türkiye'nin 1990'lı yıllarına, ülkenin yakın tarihine ve Kadıköy tarihine epik dokunuşlar yapan bir roman.

(Tanıtım Bülteninden)

Yedinci Ev TIKLA PDF İNDİR !Yedinci Ev TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Yedinci Ev, Tahir Abacı

Yorum Gönder