20 Aralık 2021

Yaz Bitmesin İclal Aydın Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 10,8 TL
Yazarı: İclal Aydın
Çevirmen: Ilgın Sönmez

Yaz Bitmesin indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı İclal Aydın olan ve Artemis Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Yaz Bitmesin eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Yaz Bitmesin ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Yaz Bitmesin TIKLA PDF İNDİR !

Yaz Bitmesin Yazarı Kimdir ?

Yaz Bitmesin yazarı İclal Aydın 'dır. İclal Aydın yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Deneme/Yazın türündedir.

Yaz Bitmesin PDF indir oku

Yaz Bitmesin indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Artemis Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Yaz Bitmesin TIKLA PDF İNDİR !

Yaz Bitmesin TIKLA PDF İNDİR !
Düşünmek ile suskunluk arasındaki orta odada, bitmeyen yazlar düşleyenler için.

"Sanki hiç vedalaşmamışım herhangi biriyle. Sanki artık hiç özlemiyorum. Kimseyi. Yazlıklardan ayrılanlar, güneşten solmuş tişörtlerinin omzunda getirirdi küçük yaz aşklarının ayrılığını. Mektuplarla, arada bir güçlükle açılan telefonlarla yaşatılırdı biraz daha yaz aşkı. Yaz bitimi, yirmili yaşlarım başlayana dek daha derin acıtırdı kalbimi ve o zamanlar daha çabuk onarabilirdi kalbim kendini. Bir ayrılığın, uzun bir yola çıkmanın, bir şehre son kez bakmanın burukluğu ile baş etmeyi öğrendim sonunda..."
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 180

Baskı Yılı: 2013


Dili: Türkçe
Yayınevi: Artemis Yayınları Yaz Bitmesin TIKLA PDF İNDİR !Yaz Bitmesin TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Deneme/Yazın
Etiketler; Edebiyat, Deneme/Yazın, Yaz Bitmesin, İclal Aydın

Yorum Gönder