14 Aralık 2021

Yaşar Nuri Öztürk ile Söz ve Işık Söyleşileri Can Karadut Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 21,9 TL
Yazarı: Can Karadut
Çevirmen: Can Karadut

Yaşar Nuri Öztürk ile Söz ve Işık Söyleşileri indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Can Karadut olan ve Ulusal yayınevinin yayınlamış olduğu, 304 sayfalık Yaşar Nuri Öztürk ile Söz ve Işık Söyleşileri eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Yaşar Nuri Öztürk ile Söz ve Işık Söyleşileri ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Yaşar Nuri Öztürk ile Söz ve Işık Söyleşileri TIKLA PDF İNDİR !

Yaşar Nuri Öztürk ile Söz ve Işık Söyleşileri Yazarı Kimdir ?

Yaşar Nuri Öztürk ile Söz ve Işık Söyleşileri yazarı Can Karadut 'dır. Can Karadut yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Söyleşi türündedir.

Yaşar Nuri Öztürk ile Söz ve Işık Söyleşileri PDF indir oku

Yaşar Nuri Öztürk ile Söz ve Işık Söyleşileri indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Ulusal yayınevi tarafından yayınlanan, 304 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Yaşar Nuri Öztürk ile Söz ve Işık Söyleşileri TIKLA PDF İNDİR !

Yaşar Nuri Öztürk ile Söz ve Işık Söyleşileri TIKLA PDF İNDİR !

Tarihin en girdaplı konusudini merkezli tartışmalar olarak kabul edilirdi. Ta ki Yaşar Nuri Öztürk konuşana kadar. Medyada yazıları, televizyonlarda programları yayınlandıkça bir çığır açmıştı. İbadet hayatına ilişkin söylediklerine genelde mesafeli olanlar bile delillerinebelgelerine itiraz edemezdi.Çoğunlukla karşısına bu konuda çıkmak isteyen olmazdı. 1990'lar böyle geçti.

2000'lerde ise Kur'anın ibadet hayatı dışında sosyal toplumsal mesajları merkezindeydi. Allah ile aldatanları tek tek deşifre etti.Cemaatler tarikatlar bu çerçevede hedefindeydi. Nasıl yaşamalı? Nasıl davranmalı? Nelerden kaçınılmalıydı? Tek tek, tane tane anlattı. Son nefesine kadar Söz ve Işık programlarında gerçekleri dile getirdi, yayınlarda biraz halsizdi ama çok kararlı, çok net ve yine çok açıklayıcıydı.

Aydınlığa yelken açmanız dileği ile.

(Tanıtım Bülteninden)

Yaşar Nuri Öztürk ile Söz ve Işık Söyleşileri TIKLA PDF İNDİR !Yaşar Nuri Öztürk ile Söz ve Işık Söyleşileri TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Söyleşi
Etiketler; Edebiyat, Söyleşi, Yaşar Nuri Öztürk ile Söz ve Işık Söyleşileri, Can Karadut

Yorum Gönder