9 Aralık 2021

Yaşamak Güzel Şey Be Kardeşim Nazım Hikmet Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 14,3 TL
Yazarı: Nazım Hikmet
Çevirmen: Nazım Hikmet

Yaşamak Güzel Şey Be Kardeşim indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Nazım Hikmet olan ve Yapı Kredi Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Yaşamak Güzel Şey Be Kardeşim eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Yaşamak Güzel Şey Be Kardeşim ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Yaşamak Güzel Şey Be Kardeşim TIKLA PDF İNDİR !

Yaşamak Güzel Şey Be Kardeşim Yazarı Kimdir ?

Yaşamak Güzel Şey Be Kardeşim yazarı Nazım Hikmet 'dır. Nazım Hikmet yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Yaşamak Güzel Şey Be Kardeşim PDF indir oku

Yaşamak Güzel Şey Be Kardeşim indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Yapı Kredi Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Yaşamak Güzel Şey Be Kardeşim TIKLA PDF İNDİR !

Yaşamak Güzel Şey Be Kardeşim TIKLA PDF İNDİR !
Nâzım Hikmet'in sayısı sadece dört olan romanları yaratıcı çalışmaları içinde daha sınırlı sayıda olsa da, yazarı bütüncül olarak tanımak için vazgeçilmez bir okuma oluşturuyor. Genelde Nâzım Hikmet'in bireye, topluma, olaylara ve olgulara "tarihsel diyalektik" açıdan bakışını veren bu romanlar, aynı zamanda, özellikle Yaşamak Güzel Şey Be Kardeşim'de gizli bir otobiyografi niteliği de taşıyor. "Nâzım Hikmet Külliyatı" bu romanlarsız düşünülemez...



Sayfa Sayısı: 178

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: Yapı Kredi Yayınları Yaşamak Güzel Şey Be Kardeşim TIKLA PDF İNDİR !

15.02.2012

Kitaba yön veren o güzel satır.

Hangi limana gider bu yüz direkli gemi ?

Yaşamak Güzel Şey Be Kardeşim TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Yaşamak Güzel Şey Be Kardeşim, Nazım Hikmet

Yorum Gönder