9 Aralık 2021

Ten ve İz David Le Breton Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 10,37 TL
Yazarı: David Le Breton
Çevirmen: İsmail Yerguz

Ten ve İz indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı David Le Breton olan ve Sel Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Ten ve İz eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Ten ve İz ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Ten ve İz TIKLA PDF İNDİR !

Ten ve İz Yazarı Kimdir ?

Ten ve İz yazarı David Le Breton 'dır. David Le Breton yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Deneme/Yazın türündedir.

Ten ve İz PDF indir oku

Ten ve İz indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Sel Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Ten ve İz TIKLA PDF İNDİR !

Ten ve İz TIKLA PDF İNDİR !
Yürümeye Övgü ve Acının Antropolojisi'nin yazarı antropolog David Le Breton bu kitabında günümüz insanına özgü ilginç bir durumunu inceliyor: Akıl hastası olmayan sıradan insanların bedenlerine zarar verme, kendilerini yaralama hallerini irdeleyip nedenlerini ortaya koyuyor. Kesme, damgalama, kendi kendine dövme yapma, delme, halkalama gibi bedeni değiştiren davranışların anlamlarını aydınlatmaya çalışıyor, ruhun dilsiz işaretlerine rehberlik ediyor.

Yazar bireylerin kendi bedenleriyle ilişkisinin bu boyutunu, insanlığın kadim dönemlerinden değil, günümüzden hareketle oluşturduğu perspektifiyle açıklıyor.



Sayfa Sayısı: 156

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: Sel Yayıncılık Ten ve İz TIKLA PDF İNDİR !

13.04.2020

Açıklamaktan ziyade anlamak

Kasıtlı kendine zarar verme davranışını açıklamaktan ziyade anlamaya odaklanan bir eser. Okuyucuyu, çoğu modern toplumda "dokunulmaz" olarak görülen beden üzerine tekrar düşünmeye sevk ediyor.

Ten ve İz TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Deneme/Yazın
Etiketler; Edebiyat, Deneme/Yazın, Ten ve İz, David Le Breton

Yorum Gönder