19 Aralık 2021

Yanlışlıklar Komedyası-Hasan Ali Yü William Shakespeare Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 6,5 TL
Yazarı: William Shakespeare
Çevirmen: Özdemir Nutku

Yanlışlıklar Komedyası-Hasan Ali Yü indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı William Shakespeare olan ve İş Bankası Kültür Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Yanlışlıklar Komedyası-Hasan Ali Yü eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Yanlışlıklar Komedyası-Hasan Ali Yü ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Yanlışlıklar Komedyası-Hasan Ali Yü TIKLA PDF İNDİR !

Yanlışlıklar Komedyası-Hasan Ali Yü Yazarı Kimdir ?

Yanlışlıklar Komedyası-Hasan Ali Yü yazarı William Shakespeare 'dır. William Shakespeare yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Klasik türündedir.

Yanlışlıklar Komedyası-Hasan Ali Yü PDF indir oku

Yanlışlıklar Komedyası-Hasan Ali Yü indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İş Bankası Kültür Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Yanlışlıklar Komedyası-Hasan Ali Yü TIKLA PDF İNDİR !

Yanlışlıklar Komedyası-Hasan Ali Yü TIKLA PDF İNDİR !
William Shakespeare (1564-1616): Oyunları ve şiirlerinde insanlık durumlarını dile getiriş gücüyle yaklaşık 400 yıldır bütün dünya okur ve seyircilerini etkilemeyi sürdüren efsanevi yazar, Yanlışlıklar Komedyası'nda olay dizisini ikiz kardeşler ve onların ikiz uşaklarının benzerliğinden kaynaklanan yanılgılar üzerine kurmuştur. Birbirini izleyen yanılgıları gülerek izleyen seyirci, oyunun başında öğrendiği acılı bir yaşamöyküsünün nasıl sona ereceğini de merak içinde bekler. Kaderin bir fırtınayla dağıttığı ailenin bireyleri bu gülünç olaylar arasında birbirini bulur. Mutlu son inandırıcı bir gelişmeyi izleyerek ortaya çıkar. Yanlışlıklar Komedyası Shakespeare'in ilk ve kısa komedyalarındandır.



Sayfa Sayısı: 104

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: İş Bankası Kültür Yayınları Yanlışlıklar Komedyası-Hasan Ali Yü TIKLA PDF İNDİR !

21.08.2020

Yanılgılar Komedyası

Shakespeare'in asıl adı Yanılgılar Komedyası olan oyunu dili, üslubu, konusu ve işleniş tarzı çok güzeldi. İkiz kardeşlerin benzerliklerinden dolayı yaşanan yanılgıları anlatıyor.

Yanlışlıklar Komedyası-Hasan Ali Yü TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Klasik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Klasik, Yanlışlıklar Komedyası-Hasan Ali Yü, William Shakespeare

Yorum Gönder