12 Aralık 2021

Uzakların Şarkısı Kaan Murat Yanık Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 19,2 TL
Yazarı: Kaan Murat Yanık
Çevirmen: Kaan Murat Yanık

Uzakların Şarkısı indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Kaan Murat Yanık olan ve Everest Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Uzakların Şarkısı eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Uzakların Şarkısı ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Uzakların Şarkısı TIKLA PDF İNDİR !

Uzakların Şarkısı Yazarı Kimdir ?

Uzakların Şarkısı yazarı Kaan Murat Yanık 'dır. Kaan Murat Yanık yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Uzakların Şarkısı PDF indir oku

Uzakların Şarkısı indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Everest Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Uzakların Şarkısı TIKLA PDF İNDİR !

Uzakların Şarkısı TIKLA PDF İNDİR !

Papağanlar konuşur, bunu biliyoruz. Ama "haber" verirler mi? Yahut geçmişten konuşma yetenekleri var mıdır?



Kars'a yolculuk, Bünyamin, Besti Nine, Eylül, günümüzün yozlaşmış ilişkileri, psikolojik arka planlar, Gülbadem, Zencefil, Hindistan, Osmanlı İstanbul'u, ezanlar, silahlar, Sunullah Efendi, Mevleviler, Galata, kıraathaneler, Fülfül, şiirler, hüzün ve tebessüm... Genç bir yazarın kaleminden, epey olgun bir roman Uzakların Şarkısı.



"Tûtî-i mu'cize-gûyem ne desem lâf değil/ Çerh ile söyleşemem âyinesi sâf değil" diyen şairin kadim izi ile, Kars'ta kendini bulmaya çalışan Bünyamin'in gündelik yolu kesişirse ortaya ne çıkar? Uzakların Şarkısı bu sorunun yanıtı olmaya talip.



Roman biterken, turuncu bir yağmur yağacak. Sakın şaşırma!



"Haklısın. Ruhumun içinde usulca büyüyen başka bir ruh var; ben ona mukavemet gösterdikçe etrafında dönmeye başlıyorum, tıpkı senin gibi. Bir olmalıyız. Belki birbirimize çarparak durabiliriz."



(Tanıtım Bülteninden)



Uzakların Şarkısı TIKLA PDF İNDİR !

01.04.2020

Zencefil

Bu kitap  kendine has anlatımıyla, esprili kalemiyle, hayatın içindeki gerçekliğiyle her zaman hatırlayacağım ve yüzümde sıcacık bir tebessüm bırakacak her daim...


05.12.2019

:)

Merakla beklediğim bir kitaptı.Okuyanların yorumlarından yola çıkarak aldım. Kesinlikle mükemmel


29.11.2019

Enfesss

Kitabı alırken genç bir yazardan böyle bir kitap çıkar mı diye düşünmüştüm fakat kitap bittiğinde kalbimde oluşan hüzünden sonra ne kadar güzel bir kalemi olduğunu anlamış oldum. Kitabımızdaki hikaye için yüzyıllar süren bir yolculuk hikayesi diyebilirim.  Kars'tan, İran şahını sarayına, İstanbul'un meyhanelerinden, kuşların aşk alemine.  Yolculuk yapmayı, şaşırmayı , yeni hikayeler dinlemeyi sevenlerin mutlaka okumasını tavsiye ederim. Hikayenin kimin olduğu önemli değildir diye düşünüyorum. Çünkü bu bir papağanın hüzünlü hikayesi ...

Uzakların Şarkısı TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Uzakların Şarkısı, Kaan Murat Yanık

Yorum Gönder