25 Aralık 2021

Üçüncü Kız Agatha Christie Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 13,75 TL
Yazarı: Agatha Christie
Çevirmen: Gönül Suveren

Üçüncü Kız indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Agatha Christie olan ve Altın Kitaplar yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Üçüncü Kız eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Üçüncü Kız ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Üçüncü Kız TIKLA PDF İNDİR !

Üçüncü Kız Yazarı Kimdir ?

Üçüncü Kız yazarı Agatha Christie 'dır. Agatha Christie yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Polisiye türündedir.

Üçüncü Kız PDF indir oku

Üçüncü Kız indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Altın Kitaplar yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Üçüncü Kız TIKLA PDF İNDİR !

Üçüncü Kız TIKLA PDF İNDİR !
"Birinci sınıf bir Agatha Christie romanı."
- Sunday Telegraph-
Londra''da bir apartman katında yaşayan üç genç kızın birbirinden farklı meslekleri vardır. Kızlardan biri sanat galerisi yöneticisi diğeri yetenekli bir özel sekreterdir. Üçüncü kız ise...
Hercule Poirot her zamanki gibi kakaosunu içerken üçüncü kız karşısına dikilip bir cinayet işlediğini söyler ve oradan uzaklaşır.
Poirot bu olayın ardından genç kızı ve ailesini araştırmaya başlar. Bu arada genç kız ortadan kaybolmuştur. Gitgide karmaşıklaşan olaylar Poirot''yu cevapları bilinmeyen soruların peşine düşürür.
Kız suçlu mu, masum mu ya da deli mi? Poirot''nun bu soruları cevaplandırabilmesi için sağlam kanıtlara ihtiyacı vardır...



Sayfa Sayısı: 224

Baskı Yılı: 2005


Dili: Türkçe
Yayınevi: Altın Kitaplar Üçüncü Kız TIKLA PDF İNDİR !

06.09.2020

Sürükleyici

Sürükleyici merak uyandırıcı bir Agatha Christie romanı daha beklentimi karşıladı üzmedi


04.11.2018

Tam anlamıyla bir başyapıt!

Okumaya asla doyamayacağınız ve hayatınız boyunca tekrar tekrar okumak isteyeceğiniz mükemmel bir Agatha Christie romanı.


31.05.2006

Suçlu mu, masum mu ?

Hercule Poirot kahvaltısını yaparken bir kız onu görmeye geliyor. İşlemiş olabileceği bir cinayet hakkında konuşmak istiyor fakat daha sonra vazgeçip gidiyor. Poirot ismini bile bilmediği kızın kim olduğunu Ariadne Oliver ile sohbeti sırasında öğreniyor. Kızı ve yakınlarını araştırmaya başlıyor.

Üçüncü Kız TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Polisiye
Etiketler; Edebiyat, Roman, Polisiye, Üçüncü Kız, Agatha Christie

Yorum Gönder