31 Aralık 2021

Üç Zor Mesele İsmet Özel Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 55,5 TL
Yazarı: İsmet Özel
Çevirmen: İsmet Özel

Üç Zor Mesele indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı İsmet Özel olan ve Tiyo Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Üç Zor Mesele eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Üç Zor Mesele ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Üç Zor Mesele TIKLA PDF İNDİR !

Üç Zor Mesele Yazarı Kimdir ?

Üç Zor Mesele yazarı İsmet Özel 'dır. İsmet Özel yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Deneme/Yazın türündedir.

Üç Zor Mesele PDF indir oku

Üç Zor Mesele indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Tiyo Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Üç Zor Mesele TIKLA PDF İNDİR !

Üç Zor Mesele TIKLA PDF İNDİR !
İsmet Özel'in Üç Mesele ve Zor Zamanda Konuşmak kitapları yeni ve uzun bir dibace ile bir arada "Üç Zor Mesele" adıyla neşredildi. Üç Kulhuvallahi Bir Elham Üç Zor Mesele'nin Dibacesi işin işten geçmediği, Türkiye'de yapılacak şeylerin neler olduğu fikrine mahsus zeminin oluşmasına müsait vaktin işaretlerinin henüz belirebildiği inancıyla yazıldı. Bor'un pazarının geçtiğini kabul etmiyorum; dolayısıyla eşeğimi Niğde'ye sürme düşüncesinde de değilim. Üç Mesele'yi Zor Zamanda Konuşmak içinde erittim ve ortaya daha netameli Üç Zor Mesele çıktı. Niçin yaptım bunu? Her iki kitabın da müşterisi vardı. Yaptım, çünkü eşeğimi Niğde'ye sürmeğe rıza göstermiş olmak, her iki kitabın ikisinden de nasibini alamamış kıraat meraklılarına taviz vermekti. Paradoks her iki kitabın ikisinden de nasibini alamamışların her iki kitabın piyasaya çıkmasına sebep oluşlarındadır."
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 584

Baskı Yılı: 2014


Dili: Türkçe
Yayınevi: Tiyo Yayınları Üç Zor Mesele TIKLA PDF İNDİR !Üç Zor Mesele TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Deneme/Yazın
Etiketler; Edebiyat, Deneme/Yazın, Üç Zor Mesele, İsmet Özel

Yorum Gönder