14 Aralık 2021

Theo'ya Mektuplar Vincent van Gogh Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 16,25 TL
Yazarı: Vincent van Gogh
Çevirmen: Vincent van Gogh

Theo'ya Mektuplar indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Vincent van Gogh olan ve Yapı Kredi Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Theo'ya Mektuplar eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Theo'ya Mektuplar ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Theo'ya Mektuplar TIKLA PDF İNDİR !

Theo'ya Mektuplar Yazarı Kimdir ?

Theo'ya Mektuplar yazarı Vincent van Gogh 'dır. Vincent van Gogh yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Mektup türündedir.

Theo'ya Mektuplar PDF indir oku

Theo'ya Mektuplar indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Yapı Kredi Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Theo'ya Mektuplar TIKLA PDF İNDİR !

Theo'ya Mektuplar TIKLA PDF İNDİR !
"Geçmişi düşündüğümde -hemen hemen yenilmez zorluklarla dolu olan geleceği düşündüğümde, sevmediğim ve kaytarmak istediğim, ya da tabiatımın kötü yanının kaytarmak istediği onca güç çalışmayı düşündüğümde; bana dönük, hep bana bakan gözleri düşündüğümde- başaramazsam suçun nerede, kimde olduğunu bilecekler, bana ufak tefek serzenişlerde bulunmayacaklar, ama doğru ve erdemli olan -saf altından olan- her konuda denenmiş ve eğitilmiş olduklarından, yalnızca yüzlerindeki anlam neler diyecek bana: Sana yardımcı olduk, sana ışık verdik elimizden gelen her şeyi yaptık senin için, gerçekten dürüst bir çaba gösterdin mi? Hak ettiğimiz karşılık nerede?"

Vincent Van Gogh'un on yedi yıl boyunca, intiharından iki gün önceye dek kardeşi Theo'ya yazdığı mektuplar, sanatçının Auvers-Sur-Oise'da noktalanan yaşamından ve yaratım sürecinden bir kesiti sunuyor.

"Yazar" Van Gogh, bir kez daha Türkçede.



Sayfa Sayısı: 256

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: Yapı Kredi Yayınları Theo'ya Mektuplar TIKLA PDF İNDİR !

15.06.2020

Mükemmel

Mükemmel bir kitaptı.arka kapaktaki yazı da zaten en güzel mektuplardan birindendi.


15.11.2019

Kitaplar

Sabahattin Ali


13.12.2015

Yazar Van Gogh

Van Gogh´u yazar olarak tanıyacağımız kitapta yaşadığı endişeleri,ruh hali,kentleri çok güzel betimlemiş.Okurken kendi yaşadığım endişeleri gördüm.Kitap oldukça başarılı.Van Gogh´u yazar olarak tanımak isteyenler için ideal..

Theo'ya Mektuplar TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Mektup
Etiketler; Edebiyat, Dünya Mektup, Theo'ya Mektuplar, Vincent van Gogh

Yorum Gönder