11 Aralık 2021

Sonsuz Gül Jorge Luis Borges Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 10,73 TL
Yazarı: Jorge Luis Borges
Çevirmen: Jorge Luis Borges

Sonsuz Gül indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Jorge Luis Borges olan ve İletişim Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Sonsuz Gül eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Sonsuz Gül ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Sonsuz Gül TIKLA PDF İNDİR !

Sonsuz Gül Yazarı Kimdir ?

Sonsuz Gül yazarı Jorge Luis Borges 'dır. Jorge Luis Borges yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Şiiri türündedir.

Sonsuz Gül PDF indir oku

Sonsuz Gül indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İletişim Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Sonsuz Gül TIKLA PDF İNDİR !

Sonsuz Gül TIKLA PDF İNDİR !
Ayşe Nihal Akbulut ve Cevat Çapan çevirisi, James Woodall'ın önsözü, Yazar ve dönem kronolojisiyle. Borges'in olgunluk dönemi şiirlerini bir araya getiren Sonsuz Gül, sıkıyönetim altındaki Arjantin'de yaşanan toplumsal çalkantının izini sürüyor. Sonsuz Gül Jorge Luis Borges'in 1974'te Arjantin'deki siyasal şiddet ortamının etkisiyle yazdığı şiirleri bir araya getiriyor. 1 Temmuz'da Juan Perón'un ölümüyle yerine geçen karısı Isabel'in yönetiminde, ülkede antikomünist avı katlanarak artmış, halkı umutsuzluğa sürükleyen "kayıplar dönemi" başlamıştı. Borges şiirlerinde ülkesinin geçirdiği bu zorlu dönemi ele alırken, yine kılıçlar, tılsımlar, kitaplar, aynalar, maskeler gibi tanıdık izleklerden yararlanıyor. Sonsuz Gül'de yer alan şiirler, aynı zamanda yazarın özel yaşamını ve dünya görüşünü yansıtan otobiyografik ayrıntılar da taşıyor.

"Borges şiirinin doğasında mantık, aynı zamanda cesaret ve keder vardır; bu da düşünceyi körükleyen ve şiiri canlı tutan tek şeydir."
-Roberto Bolaño-
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 89

Baskı Yılı: 2014


Dili: Türkçe
Yayınevi: İletişim Yayıncılık Sonsuz Gül TIKLA PDF İNDİR !Sonsuz Gül TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Şiiri
Etiketler; Edebiyat, Şiir, Dünya Şiiri, Sonsuz Gül, Jorge Luis Borges

Yorum Gönder