11 Aralık 2021

602. Gece Murat Gülsoy Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 20,15 TL
Yazarı: Murat Gülsoy
Çevirmen: Murat Gülsoy

602. Gece indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Murat Gülsoy olan ve Can Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık 602. Gece eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. 602. Gece ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
602. Gece TIKLA PDF İNDİR !

602. Gece Yazarı Kimdir ?

602. Gece yazarı Murat Gülsoy 'dır. Murat Gülsoy yazdığı bu eserle Yunus Nadi Ödülleri almıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Edebiyat İnceleme türündedir.

602. Gece PDF indir oku

602. Gece indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Can Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
602. Gece TIKLA PDF İNDİR !

602. Gece TIKLA PDF İNDİR !
"Hiçbiri, tüm o gecelerin içindeki büyülü 602. gece kadar altüst edici değildir." Yazma eylemi üzerine düşünmeye devam eden Murat Gülsoy, bu kez Borges'in sözünü ettiği o büyülü gecenin izini sürerek, genel olarak sanat ve özel olarak edebiyatta temsil meselesinin açtığı kapıdan giriyor yazının bahçesine. Bu bahçede, kendi içine doğru genişleyen resimler, sonsuzluğa doğru düşme hissi veren hikâyeler, roman kahramanı olduğunun farkında olan metakurmaca karakterler, kendinin aynası olan metinler arasında gezinirken, bir yandan da kendi edebiyatının köklerini arıyor. 602. Gece, insanlığın bilinen en cesur özgürlük projelerinden biri olarak sahiplendiği modernizmin edebi mirasını tartışırken, bu coğrafyadaki izdüşümlerini de Ahmet Hamdi Tanpınar, Oğuz Atay ve Orhan Pamuk gibi kilit isimler üzerinden yeniden ve yakından okuyor.


İnce Kapak:

Sayfa Sayısı: 204

Baskı Yılı: 2014


e-Kitap:

Sayfa Sayısı: 167

Baskı Yılı: 2009


Dili: Türkçe
Yayınevi: Can Yayınları 602. Gece TIKLA PDF İNDİR !

09.11.2020

okunmalı

yazmaya ilgi duyanların faydalanabileceği bir eser

602. Gece TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Edebiyat İnceleme
Etiketler; Edebiyat, Edebiyat İnceleme, 602. Gece, Murat Gülsoy

Yorum Gönder