27 Aralık 2021

Sona Ermek Selim İleri Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 13,8 TL
Yazarı: Selim İleri
Çevirmen: Selim İleri

Sona Ermek indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Selim İleri olan ve Everest Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Sona Ermek eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Sona Ermek ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Sona Ermek TIKLA PDF İNDİR !

Sona Ermek Yazarı Kimdir ?

Sona Ermek yazarı Selim İleri 'dır. Selim İleri yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Sona Ermek PDF indir oku

Sona Ermek indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Everest Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Sona Ermek TIKLA PDF İNDİR !

Sona Ermek TIKLA PDF İNDİR !

"Besbelli aynı sabaha karşı. Beyaza değil, siyaha. Korkun aynı korku: Hiçbir bahçe kalmayacak, hiçbir güzellik."

Edebiyatının 50. yılında Selim İleri'den yepyeni bir roman: Sona Ermek.

Çokça eser vermiş bir yazarın yarım kalmış romanını yeniden yaşatmaya çalışırken hatırladığı gençlik düşleri, geçmişin acımasız pırıl pırıl yaşanmışlıkları ve artık asla geri gelmeyecek, bir hayatın otobiyografik izler taşıyan dökümü…

Yazmak-yazamamak sarsıntısı sürerken; okura şarkılar, filmler, resimler, kitaplar, yazarlar, şairler ve hatta roman karakterleri eşlik ediyor. Selim İleri kalemini; iç hesaplaşmalara, hayalkırıklıklarına ve yaşlılık kaygılarına biliyor, ama umut var hâlâ, konfetiler yağıyor!

"Sonu mutlu biten romanlar yazmadın. Yazamadım desen daha doğru olacak, beceremedin, kendini kandırma, kıvıramadın. Sonu mutlu biten romanlar, öyküler, filmler, oyunlar sevinç, mutluluk getirdi; derken hafifserdin. Sonu mutsuz bitenler iz bıraktı, sen de git git onları kuşandın."

(Tanıtım Bülteninden)

Sona Ermek TIKLA PDF İNDİR !Sona Ermek TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Sona Ermek, Selim İleri

Yorum Gönder