27 Aralık 2021

Harfler ve Notalar Hasan Ali Toptaş Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 13,2 TL
Yazarı: Hasan Ali Toptaş
Çevirmen: Füsun Turcan Elmasoğlu

Harfler ve Notalar indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Hasan Ali Toptaş olan ve Everest Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Harfler ve Notalar eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Harfler ve Notalar ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Harfler ve Notalar TIKLA PDF İNDİR !

Harfler ve Notalar Yazarı Kimdir ?

Harfler ve Notalar yazarı Hasan Ali Toptaş 'dır. Hasan Ali Toptaş yazdığı bu eserle Yunus Nadi Ödülleri almıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Harfler ve Notalar PDF indir oku

Harfler ve Notalar indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Everest Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Harfler ve Notalar TIKLA PDF İNDİR !

Harfler ve Notalar TIKLA PDF İNDİR !
"Sana yazmaktan değil, senin için yazmaktan korkarım. Başka bir ifadeyle, senin için yazmakla sana ve edebiyata en büyük kötülüğü edeceğimden korkarım."

Harfler ve Notalar, hem bir deneme kitabı hem de Hasan Ali Toptaş'ın okuyanlarına mektupları. Yazar, bir yandan okuma evrenine dair küçük sırları açık ederken, bir yandan da kulaklarımızın dibine unutulmaz küpeler bırakıyor. Toptaş'ın okurlarıyla gerçekleştirdiği bu edebiyat sohbetleri, yayımlandığı günden beri yazmaya gönül verenlerin başucunda vazgeçilmez bir yer edindi kendisine.

"Zaten, bir cümle yazmak aynı zamanda beste yapmak değil midir?" diyen Toptaş'ın, bestekâr sezgisini besleyen dünyasıyla tanışıyoruz. "Denemeleri, Toptaş'ın bizim onu okurken aklımızdan 'akrabası' diye geçirdiğimiz yazarların (Borges, Kafka, Márquez, Fuentes, Calvino, Kundera vb.) iyi bir okuru olduğunu gösteriyor. Sonsuzca geniş bir ufukta hareket ediyor Toptaş'ın denemeleri."
-Necmiye Alpay-
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 168

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: Everest Yayınları Harfler ve Notalar TIKLA PDF İNDİR !

07.07.2020

Harika

Okuru kendine esir eden bir deneme


29.03.2019

güzel

Kuşlar yasına gider kitabı kadar etki beklemeyin. Okunmaz değil tabi,güzel bir eser okunur.


06.02.2019

Mükemmel deneme kitabı

Öncelikle Toptaş hakkında kesin kanaate daha ilk kitabında varmış bulunuyorum: Samimi ve açık. Gerçekten yazarın her türlü egodan uzak kimi zaman bilgi veren kimi zaman özgün cümleleriyle bezedigi fikirler insanı bırakın sallamayı adeta çarpıyor. Nereden başlamalı? Bir yazar yada okurun okuru olmak mı yada bir hikaye,roman nasıl yazılıri berrak tümcelerle öğrenmek mi veyahut bunları dünya ve Türk edebiyatından örneklerle anlayarak tabiri caizse işin tadına varmak mı istiyorsun? Bu harika deneme kitabında inanın hepsi mevcut. Yazardan okura mektupla başlayan, Kafka'dan dem vurup bir metinde bazen olması gereken kusurlarla devam eden, kendi ve bir takım tarihi hikayelerden örneklere bezeyen, bir eserin neredeyse başından sonuna nasıl olması gerektiğini duru bir dil ve egosuz bize iletmeyi başaran, Grillet 'in yeni romanından 18yy Lawrence Stein'in Tristram Shandy 'sine, Kunderra'nin Roman sanatı 'ndan Cioran'in Çürümenin kitabı'na oradan Adorno'ya, Borges'e, Balthus'a, Saramago'ya, Duras'a bizi götüren muhteşem bir yazar çıkar karşınıza...

Harfler ve Notalar TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Harfler ve Notalar, Hasan Ali Toptaş

Yorum Gönder