11 Aralık 2021

Sınırda Üç Kadın Feyza Altun Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 9,0 TL
Yazarı: Feyza Altun
Çevirmen: Feyza Altun

Sınırda Üç Kadın indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Feyza Altun olan ve İnkılap Kitabevi yayınevinin yayınlamış olduğu, 120 sayfalık Sınırda Üç Kadın eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Sınırda Üç Kadın ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Sınırda Üç Kadın TIKLA PDF İNDİR !

Sınırda Üç Kadın Yazarı Kimdir ?

Sınırda Üç Kadın yazarı Feyza Altun 'dır. Feyza Altun yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Sınırda Üç Kadın PDF indir oku

Sınırda Üç Kadın indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İnkılap Kitabevi yayınevi tarafından yayınlanan, 120 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Sınırda Üç Kadın TIKLA PDF İNDİR !

Sınırda Üç Kadın TIKLA PDF İNDİR !

Feyza içeriğinde, derinliğinde, cesaretindeki kadınlar nadiren de olsa dönem dönem gelirler, yaşadıkları coğrafyayı, normalize edilmiş saçmalıkları, korkaklığa bezenmiş cesaretsizliği kökten silkeleyip izlerini; özlerini görebilecek derinlikteki her bilinçte bırakıp karanlığı aydınlıkla yüzleştirerek geçerler... ama asla geçip gitmezler. Etkileri kalıcı ve ilham verici olur. Kıymetleri bilinmeli, coşkuları sahip çıkılmalı ve yargısızca dinlenmeliler.

Sınırda Üç Kadın'ın hikâyesi aracılığıyla Feyza'nın zihin labirentlerinde gezinmek, zaman zaman kaybolmak, duygunun dört mevsiminde bir yolculuk gibi ilham verici ve zamansız bir gerçekliğin ortasında gibi tüm zamanları kapsayacak yoğunlukta düşündürücüydü. Kadınların sınırda değil merkezde olduğu bir yaşam umudu için... Feyza sana teşekkür ederim. Anlayanı bol bir okuma yolculuğu olması dileğiyle...

Azra Kohen

Kadınlar hikâyelerini yeni anlatmaya başladılar.

Bu hikayenin öznesi olmak büyük cesaret gerektirir.

Ece Temelkuran

(Tanıtım Bülteninden)

Sınırda Üç Kadın TIKLA PDF İNDİR !

17.02.2020

Sınırda üç kadın

Sınırda üç kadın, okumak için sabırsızlanıyorum..

Sınırda Üç Kadın TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Sınırda Üç Kadın, Feyza Altun

Yorum Gönder