11 Aralık 2021

Hipotermi Arnaldur Indridason Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 27,3 TL
Yazarı: Arnaldur Indridason
Çevirmen: Gamze Bulut

Hipotermi indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Arnaldur Indridason olan ve Doğan Kitap yayınevinin yayınlamış olduğu, 312 sayfalık Hipotermi eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Hipotermi ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Hipotermi TIKLA PDF İNDİR !

Hipotermi Yazarı Kimdir ?

Hipotermi yazarı Arnaldur Indridason 'dır. Arnaldur Indridason yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Polisiye türündedir.

Hipotermi PDF indir oku

Hipotermi indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Doğan Kitap yayınevi tarafından yayınlanan, 312 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Hipotermi TIKLA PDF İNDİR !

Hipotermi TIKLA PDF İNDİR !

"Ölüp ona kavuşmak istiyorum."

Göl kenarındaki yazlık bir evde genç bir kadının cesedi bulunur. İntihar etmiş olduğu düşünülmektedir. Ancak kadının bir arkadaşı, dedektif Erlendur'a bir ses kaydı verir. Erlendur, ipuçlarını takip ederek yapbozun parçalarını yerine yerleştirmeye başlar. Araştırmaları onu ölen kadın ile annesi arasındaki güçlü bağa götürecektir. Bu arada, çocukken karlı bir gündekaybolan kardeşinin hatırası da tüm şiddetiyle Erlendur'u takip etmektedir.

Ada ülkesi İzlanda'dan, geçmişin gölgeleri ve hayatın sonsuzluğuna dair çarpıcı bir polisiye.

(Tanıtım Bülteninden)

Hipotermi TIKLA PDF İNDİR !Hipotermi TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Polisiye
Etiketler; Edebiyat, Roman, Polisiye, Hipotermi, Arnaldur Indridason

Yorum Gönder