7 Aralık 2021

Şeytan Yemini Jean-Christophe Grange Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 32,5 TL
Yazarı: Jean-Christophe Grange
Çevirmen: Jean-Christophe Grange

Şeytan Yemini indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Jean-Christophe Grange olan ve Doğan Kitap yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Şeytan Yemini eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Şeytan Yemini ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Şeytan Yemini TIKLA PDF İNDİR !

Şeytan Yemini Yazarı Kimdir ?

Şeytan Yemini yazarı Jean-Christophe Grange 'dır. Jean-Christophe Grange yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Polisiye türündedir.

Şeytan Yemini PDF indir oku

Şeytan Yemini indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Doğan Kitap yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Şeytan Yemini TIKLA PDF İNDİR !

Şeytan Yemini TIKLA PDF İNDİR !
Birbirinin benzeri cinayetler işlenmektedir. Bu cinayetlerin ortak noktaları, katillerinin öldükten sonra hayata döndürülmüş ve uzun süre komada kalmış insanlar olmasıdır. Öldürülen kişiler de, onların komaya girmesine sebep olan kişilerdir. Bir tür intikam cinayetleridir bunlar. Ancak bu kişiler gerçekten katil midir? Yoksa sadece verilen emirleri uygulayan birer piyon mudurlar? Avrupa'nın birbirinden uzak kentlerinde işlenen bu cinayetler nasıl bu denli benzerlik içermektedir? Yoksa katil tek bir kişi midir? Kendini şeytanın yerine koyan, kendini şeytan sanan biri. Belki de şeytan gerçekten yeryüzüne inmiştir.


İnce Kapak:

Sayfa Sayısı: 520

Baskı Yılı: 2007


e-Kitap:

Sayfa Sayısı: 694

Baskı Yılı: 2007


Dili: Türkçe
Yayınevi: Doğan Kitap Şeytan Yemini TIKLA PDF İNDİR !

05.10.2020

Okunası

Son sayfasına kadar merakla okunacak muaazam bir roman


08.03.2019

Tavsiye

Siyah Kan romanından sonra tavsiye edebileceğim 2. Grangé romanı.


06.10.2014

Sürükleyici

Grange çok iyi bir yazar. Ancak bu kitabında bazı arkadaşların yazdığı gibi gereksiz uzatılan bölümler var.  Kızıl nehirler, kurtlar imparatorluğu kitapları gibi bu kitabı bir solukta bitiremedim. Uzatılan bölümleri zorla okudum denebilir. Onun dışında olayları, bağlantılar ve şaşırtıcı  üslubu ile yine etkileyciliğini ortaya koymuş başarılı bir kitap.

Şeytan Yemini TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Polisiye
Etiketler; Edebiyat, Roman, Polisiye, Şeytan Yemini, Jean-Christophe Grange

Yorum Gönder