9 Aralık 2021

Sesler Adacığı - Babil Kitaplığı Robert Louis Stevenson Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 8,15 TL
Yazarı: Robert Louis Stevenson
Çevirmen: Handan Balkara

Sesler Adacığı - Babil Kitaplığı indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Robert Louis Stevenson olan ve Kırmızı Kedi yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Sesler Adacığı - Babil Kitaplığı eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Sesler Adacığı - Babil Kitaplığı ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Sesler Adacığı - Babil Kitaplığı TIKLA PDF İNDİR !

Sesler Adacığı - Babil Kitaplığı Yazarı Kimdir ?

Sesler Adacığı - Babil Kitaplığı yazarı Robert Louis Stevenson 'dır. Robert Louis Stevenson yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Sesler Adacığı - Babil Kitaplığı PDF indir oku

Sesler Adacığı - Babil Kitaplığı indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Kırmızı Kedi yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Sesler Adacığı - Babil Kitaplığı TIKLA PDF İNDİR !

Sesler Adacığı - Babil Kitaplığı TIKLA PDF İNDİR !
"Benim için Stevenson hakkında yazmak yakın bir dost hakkında yazmak kadar güç. Aslında söz konusu yakın dost 1894 yılında Pasifik'te kaybolmuş bir adada öldü, bense beş yıl sonra güneyde kaybolmuş bir şehir olan Buenos Aires'te doğdum. Bazı yazarların imgeleri yapıtlarından çok daha canlıdır; Byron ve Goethe bunların en seçkin örnekleridir. Diğerleri için ise bunun tam tersi söz konusudur; Shakespeare'i çok sayıdaki oyun kişileri arasında neredeyse göremeyiz. Sherlock Holmes ve Doktor Watson, Sir Arthur Conan Doyle'un görülmez bir adam olmasını sağlamışlardır. Stevenson'a gelince, yazar ve yapıtları, düşleyen ve düş aynı yoğunlukla varlıklarını sürdürürler. Bu seçkide yer alan öykülerden ikisinde mekân güney denizleridir. 'Markheim' bilinmeyen bir şehirde geçer; 'Çarpık Janet' ise İskoçya'da. Bu öyküleri seçmemin nedeni yaşlı belleğimde yaşamaya devam etmeleridir. Çocukluğumdan beri Robert Louis Stevenson benim için mutluluk biçimlerinden birini oluşturdu."
-Jorge Luis Borges-
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 136

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: Kırmızı Kedi Sesler Adacığı - Babil Kitaplığı TIKLA PDF İNDİR !

08.02.2020

Bir solukta..

Bir solukta okunacak harika öyküler... Hangi ara bittiğini anlayamadığım tadı damağımda kalan bir kitap.

Sesler Adacığı - Babil Kitaplığı TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Sesler Adacığı - Babil Kitaplığı, Robert Louis Stevenson

Yorum Gönder