9 Aralık 2021

Rus Öyküleri Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 10,45 TL
Yazarı:
Çevirmen:

Rus Öyküleri indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı olan ve Kırmızı Kedi yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Rus Öyküleri eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Rus Öyküleri ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Rus Öyküleri TIKLA PDF İNDİR !

Rus Öyküleri Yazarı Kimdir ?

Rus Öyküleri yazarı 'dır. yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Rus Öyküleri PDF indir oku

Rus Öyküleri indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Kırmızı Kedi yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Rus Öyküleri TIKLA PDF İNDİR !

Rus Öyküleri TIKLA PDF İNDİR !

"Taşlama yapılarak yüceltilen, kılı kırk yaran bürokrasi, 'Timsah'taki tamamlanmamış fantezinin temel konusudur. Öykünün ortamı düşseldir ve karabasana dönüşmek üzeredir. Bu seçkide, Andreyev ve Dostoyevski arasında aşinalık bulunduğu düşüncesinin keyfi olduğu hükmüne varılabilir. Bununla beraber, hazin dürtülerin ve düşman bir dünyanın teselli kabul etmediği görüşünün örtüştüğünü gözlemlemek mümkündür. Kişisel bir gerçekmiş gibi dünya anlayışımızı değiştirebilen 'Elazar' öyküsü, kendi aynasında Andreyev'in acı verici kaderini yansıtır.



Bu seçkinin son öyküsünün edebiyatın bize sunabileceği en takdire şayan öykülerden biri olduğunu söylemek abartı değil. Önceki iki öyküde fantastik öğe baştan itibaren belirgindir; 'İvan İlyiç'in Ölümü'nde kaçınılmaz ve şaşırtıcı olan doğaüstü ifşaat tıpkı ruhun son deneyimi gibi bize öykünün sonunda ulaşır."


Jorge Luis Borges-


(Tanıtım Bülteninden)

Rus Öyküleri TIKLA PDF İNDİR !Rus Öyküleri TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Rus Öyküleri,

Yorum Gönder