4 Aralık 2021

Şato Franz Kafka Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 11,7 TL
Yazarı: Franz Kafka
Çevirmen: Regaip Minareci

Şato indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Franz Kafka olan ve İş Bankası Kültür Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Şato eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Şato ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Şato TIKLA PDF İNDİR !

Şato Yazarı Kimdir ?

Şato yazarı Franz Kafka 'dır. Franz Kafka yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Şato PDF indir oku

Şato indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İş Bankası Kültür Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Şato TIKLA PDF İNDİR !

Şato TIKLA PDF İNDİR !
Kafka Şato'da, tıpkı Dava'da da olduğu gibi şeffaflıktan yoksun, işlemeyen kurumlarla, otorite ve bürokrasiyi hicveder. Esrarengiz bir kont, ona ait bir şato; diktatörce eğilimler gösteren, hiyerarşi içindeki çok sayıda bürokrat… Roman, Avusturya-Macaristan İmparatorluğu'nun modern ulus devletlere ayrışmasının ertesinde yazıldığından, Kafka geleneksel otoritenin nasıl bir düzene evrileceğini sorguluyor olsa gerektir. Okur, romanın muammalarını çözmek için her türlü karmaşa, ikilem ve belirsizlik arasından yolunu bulmaya çalışacağı "aktif" bir okumaya davetlidir.
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 360

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: İş Bankası Kültür Yayınları Şato TIKLA PDF İNDİR !

14.09.2019

Film olarak uyarlanmış

Michael HANEKE in şato filminde uyarlanmış baba okumak nasip olmadı filmi izledim 🤕


16.07.2019

gerçeklik

hayatımızın her anını ve çevremizdeki her türden insanı bir kitaba sığdırmayı başarmış yazar tüm diğer okuduğum kitaplarındaki gibi


15.02.2019

Kafka Kalitesi

Tamda kafka kalitesinde bir kitap,zamanın buhranlı günlerinin gelişini anlatan bir şaheser.

Şato TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Şato, Franz Kafka

Yorum Gönder