4 Aralık 2021

İmzalı-Çay Güzeli İsmail Saymaz Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 11,74 TL
Yazarı: İsmail Saymaz
Çevirmen: İsmail Saymaz

İmzalı-Çay Güzeli indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı İsmail Saymaz olan ve İletişim Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık İmzalı-Çay Güzeli eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. İmzalı-Çay Güzeli ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
İmzalı-Çay Güzeli TIKLA PDF İNDİR !

İmzalı-Çay Güzeli Yazarı Kimdir ?

İmzalı-Çay Güzeli yazarı İsmail Saymaz 'dır. İsmail Saymaz yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Öykü türündedir.

İmzalı-Çay Güzeli PDF indir oku

İmzalı-Çay Güzeli indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İletişim Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
İmzalı-Çay Güzeli TIKLA PDF İNDİR !

İmzalı-Çay Güzeli TIKLA PDF İNDİR !

Zeliha, hesapta son bohça çayı toplayacak, çay makaslarını yanına alacak, annesinin ardı sıra alım yerine gelecekti. Genç kız alelacele sıktığı bohçayı annesinin sırtına yüklerken böyle söz vermişti. Oysa bir saatten fazla geçmiş, Zeliha gelmemişti. Annesi Mukadder, gözlerini gökyüzüne çevirdi. Kırılgan bir güneş, gri ile lacivert arasında kararsız kalan yüklü bulutları, bulutlar da çaylıklarda tek tük biten mandalina, hurma ve karayemiş ağaçlarını yalayıp geçti. İsmail Saymaz, Ovit Dağı'nı aşmaya çalışanların, aşıp da hayata iyi kötü tutunanların izini sürmeye çağırıyor bizi. Bu iz boyunca çay tarlasındaki mevsimlik işçiye, tezgâhının başında sıkıntıdan her şeye ama her şeye bahis tutan hamsiciye, Rus Pazarı'nda orak çekiçli rozet satan Matmazel Loya'ya, şeyhine ulaşmak için rabıtaya durup da onun yerine bir otel odasından hatırladığı Olga'yı gören "sofi"ye rastlayacaksınız. Karayemiş ağaçlarının, çaylıkların arasından kentin dar sokaklarına, ormanları yağmalayıp yapılan geniş otoyollara… Çay Güzeli, siyah beyaz fotoğraflarda başka renklerin de olduğunu gösteren hikâyeler.

(Tanıtım Bülteninden)

İmzalı-Çay Güzeli TIKLA PDF İNDİR !

07.04.2020

Güzel

İsmail Saymaz, iyi bir gazeteci olması dışında yalın ve akıcı anlatımıyla hikaye anlatımında da oldukça başarılı. Daha çok yazmalı.


26.08.2019

GÜZEL BİR KİTAP

İsmail saymaz kitapları okunması gereken kitaplardır okumadan geçmeyin..

İmzalı-Çay Güzeli TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Öykü
Etiketler; Edebiyat, Türk Öykü, İmzalı-Çay Güzeli, İsmail Saymaz

Yorum Gönder