4 Aralık 2021

Çoğunluğun Zorbalığı - Kısa Klasikler 22 Alexis De Tocqueville Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 5,53 TL
Yazarı: Alexis De Tocqueville
Çevirmen: İnci Malak Uysal

Çoğunluğun Zorbalığı - Kısa Klasikler 22 indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Alexis De Tocqueville olan ve Can Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, 64 sayfalık Çoğunluğun Zorbalığı - Kısa Klasikler 22 eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Çoğunluğun Zorbalığı - Kısa Klasikler 22 ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Çoğunluğun Zorbalığı - Kısa Klasikler 22 TIKLA PDF İNDİR !

Çoğunluğun Zorbalığı - Kısa Klasikler 22 Yazarı Kimdir ?

Çoğunluğun Zorbalığı - Kısa Klasikler 22 yazarı Alexis De Tocqueville 'dır. Alexis De Tocqueville yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Klasik türündedir.

Çoğunluğun Zorbalığı - Kısa Klasikler 22 PDF indir oku

Çoğunluğun Zorbalığı - Kısa Klasikler 22 indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Can Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, 64 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Çoğunluğun Zorbalığı - Kısa Klasikler 22 TIKLA PDF İNDİR !

Çoğunluğun Zorbalığı - Kısa Klasikler 22 TIKLA PDF İNDİR !

Fransız hukukçu, düşünür ve tarihçi Tocqueville, 1830'lu yılların başında Amerika Birleşik Devletleri'ne uzun bir seyahat yapar. Amerikan demokrasisi, siyasal sistemi ve toplumsal yapısı hakkındaki bu "saha çalışması" boyunca yaptığı gözlemlerine dayanan görüş ve çözümlemelerini, 1835 ve 1840 yıllarında iki cilt halinde yayımlanan ve siyaset bilimi literatürünün kanonik eserlerinden biri haline gelen Amerika'da Demokrasi adlı çalışmasıyla kitaplaştırır.

Çoğunluğun Zorbalığı bu kitaptan seçilmiş bölümlerden oluşuyor. Tocqueville bu metinlerde, modern demokrasilerin ayırıcı özelliği olan eşitlik tutkusunun özgürlüğü tehdit eder hale gelebileceğini ve sonunun çoğunluğun tiranlığına varabileceğini ileri sürer. Amerika'da çoğunluğun sınırsız gücünün halkın düşünceleri, ulusun karakteri ve kamu yönetimi üzerindeki etkilerini çözümler.

(Tanıtım Bülteninden)

Çoğunluğun Zorbalığı - Kısa Klasikler 22 TIKLA PDF İNDİR !Çoğunluğun Zorbalığı - Kısa Klasikler 22 TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Klasik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Klasik, Çoğunluğun Zorbalığı - Kısa Klasikler 22, Alexis De Tocqueville

Yorum Gönder