26 Aralık 2021

Sakallı Celal Orhan Karaveli Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 14,3 TL
Yazarı: Orhan Karaveli
Çevirmen: Orhan Karaveli

Sakallı Celal indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Orhan Karaveli olan ve Kırmızı Kedi yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Sakallı Celal eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Sakallı Celal ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Sakallı Celal TIKLA PDF İNDİR !

Sakallı Celal Yazarı Kimdir ?

Sakallı Celal yazarı Orhan Karaveli 'dır. Orhan Karaveli yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Günlük Anı türündedir.

Sakallı Celal PDF indir oku

Sakallı Celal indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Kırmızı Kedi yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Sakallı Celal TIKLA PDF İNDİR !

Sakallı Celal TIKLA PDF İNDİR !

Arka Kapak Yazısı (Tanıtım Bülteninden)

"Bu kadar cehalet ancak tahsille mümkündür." Bu ve buna benzer pek çok özlü sözün sahibi Sakallı Celâl. Ne yazık ki, ardında hiçbir yazılı eser bırakmadığından bu sözleri ancak tanıkların, tanışıkların gözlem ve duyumlarından aktarabiliyoruz. Salt akıl dolu sözleriyle değil ama, yaşantısıyla, duruşuyla, ödünsüz, müdanasız tavrıyla başlı başına "sivil" bir karakter Sakallı Celâl. Bugünlerde çokça eksikliğini hissettiğimiz, doğru bildiğinden asla şaşmayan idealist aydın tipinin en saygın örneklerinden biri. İkbal değil kendini arayan münzevi bir bilge. Sabahattin Ali'den Melih Cevdet'e, İlhan Selçuk'tan Haldun Taner'e birçok yazarın zihninde yer etmiş, menevişli hikâyesiyle bir garip adam.

Sakallı Celal TIKLA PDF İNDİR !Sakallı Celal TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Günlük Anı
Etiketler; Edebiyat, Türk Günlük Anı, Sakallı Celal, Orhan Karaveli

Yorum Gönder