14 Aralık 2021

Şafak Tapınağı Yukio Mişima Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 25,68 TL
Yazarı: Yukio Mişima
Çevirmen: Püren Özgören

Şafak Tapınağı indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Yukio Mişima olan ve Can Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Şafak Tapınağı eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Şafak Tapınağı ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Şafak Tapınağı TIKLA PDF İNDİR !

Şafak Tapınağı Yazarı Kimdir ?

Şafak Tapınağı yazarı Yukio Mişima 'dır. Yukio Mişima yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Şafak Tapınağı PDF indir oku

Şafak Tapınağı indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Can Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Şafak Tapınağı TIKLA PDF İNDİR !

Şafak Tapınağı TIKLA PDF İNDİR !
"Şafak Tapınağı", Japon yazar "Mişima"nın bütün dünyada çok beğenilmiş "Bereket Denizi" adlı dörtlemesinin üçüncü kitabı. Japonya'nın İkinci Dünya Savaşı sonrası yıllarını, Japonya'ya özgü niteliklerin birer birer yok olmaya başladığı yılları anlatıyor. Dörtlemenin ilk romanı "Bahar Karları"nın genç yaşta ölen duygusal kahramanı Kiyoaki'nin sırdaşı, vicdanı; dizinin ikinci romanı "Kaçak Atlar"ın bağnaz İsos'sının tarihçisi olan akılcı ve başarılı avukat Honda bu üçüncü romanda sahnenin ortasında gelmektedir...



Sayfa Sayısı: 319

Baskı Yılı: 2015


Dili: Türkçe
Yayınevi: Can Yayınları Şafak Tapınağı TIKLA PDF İNDİR !Şafak Tapınağı TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Şafak Tapınağı, Yukio Mişima

Yorum Gönder