19 Aralık 2021

Şafak-Sevgi Soysal Bütün Eserleri Sevgi Soysal Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 19,83 TL
Yazarı: Sevgi Soysal
Çevirmen: Sevgi Soysal

Şafak-Sevgi Soysal Bütün Eserleri indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Sevgi Soysal olan ve İletişim Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Şafak-Sevgi Soysal Bütün Eserleri eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Şafak-Sevgi Soysal Bütün Eserleri ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Şafak-Sevgi Soysal Bütün Eserleri TIKLA PDF İNDİR !

Şafak-Sevgi Soysal Bütün Eserleri Yazarı Kimdir ?

Şafak-Sevgi Soysal Bütün Eserleri yazarı Sevgi Soysal 'dır. Sevgi Soysal yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Şafak-Sevgi Soysal Bütün Eserleri PDF indir oku

Şafak-Sevgi Soysal Bütün Eserleri indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İletişim Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Şafak-Sevgi Soysal Bütün Eserleri TIKLA PDF İNDİR !

Şafak-Sevgi Soysal Bütün Eserleri TIKLA PDF İNDİR !
Sevgi Soysal, hayatında yol açtığı derin sarsıntılara rağmen sadece bir seyircisi olduğunu söylediği 12 Mart'ta sanık sandalyesine oturtulmuş bir tanıktı. Şafak, bu tanıklığın, gerçekçi olduğu kadar şiirsel bir hikâyesidir. Baskınlara, sorgu ve işkenceye karşı insanın sesini duyurduğu için bir kuşağa Sevgi Soysal'ı sevdiren bu roman, hem bir döneme tanıklık eden hem de bireysel tepkileri tüm karmaşıklığıyla yansıtan bir edebiyat başyapıtı olarak hâlâ güncelliğini korumaktadır.



Sayfa Sayısı: 232

Baskı Yılı: 2004


Dili: Türkçe
Yayınevi: İletişim Yayıncılık Şafak-Sevgi Soysal Bütün Eserleri TIKLA PDF İNDİR !Şafak-Sevgi Soysal Bütün Eserleri TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Şafak-Sevgi Soysal Bütün Eserleri, Sevgi Soysal

Yorum Gönder