19 Aralık 2021

Üç Aynalı Kırk Oda Murathan Mungan Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 29,25 TL
Yazarı: Murathan Mungan
Çevirmen: Murathan Mungan

Üç Aynalı Kırk Oda indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Murathan Mungan olan ve Metis Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Üç Aynalı Kırk Oda eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Üç Aynalı Kırk Oda ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Üç Aynalı Kırk Oda TIKLA PDF İNDİR !

Üç Aynalı Kırk Oda Yazarı Kimdir ?

Üç Aynalı Kırk Oda yazarı Murathan Mungan 'dır. Murathan Mungan yazdığı bu eserle Erdal Öz Ödülleri almıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Öykü türündedir.

Üç Aynalı Kırk Oda PDF indir oku

Üç Aynalı Kırk Oda indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Metis Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Üç Aynalı Kırk Oda TIKLA PDF İNDİR !

Üç Aynalı Kırk Oda TIKLA PDF İNDİR !


Günün birinde yazdıklarımdan bir perde çekeceğim hayatıma. Herkes kağıt üstüne yazılanları benim hayatım sanacak, ben de hayatımı saklamış olacağım böylelikle. Saklanmanın en iyi yolu fazla görünmektir, biliyor musun? Herkes seni gördüğünü sanır, sen de rahat edersin. Kasada oturan kız gibi! Herkes kasadaki kızı görür, ama kimse tanımaz.



Sayfa Sayısı: 408

Baskı Yılı: 2010


Dili: Türkçe
Yayınevi: Metis Yayıncılık

Üç Aynalı Kırk Oda TIKLA PDF İNDİR !

23.11.2020

heyecanlıyım

öneri üzerine alacağım kitap çok heyecanlıyım


23.01.2016

Harika

Bu adam bu işi biliyor :) Gerçekten 100 veya üzeri kitap okunduktan sonra okunmalı çünkü dili belirli bir olgunluğa erişmemiş okurlara ağır gelir...


04.11.2014

Mungan Sevgisi

Toplamda üç ayrı hikayeden oluşan ve en sonunda kafanızda bu üç hikayeyi birlşetirmeniz için başka bir yazıyı da barındıran, Murathan Mungan´ı ilk tanıdığım hikaye kitabıdır Üç Aynalı Kırk Oda. Aynalı Pastane şahanedir, aşık olunasıdır. Dili kimilerine ağır gelebilir. Aşina değilseniz bir Murathan Mungan kitabını aralayın, dilini bir göz ucuyla kontrol edin ve öyle satın alın bence. Ancak şahane bir tat aldığımı da eklemek isterim tekrardan.

Üç Aynalı Kırk Oda TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Öykü
Etiketler; Edebiyat, Türk Öykü, Üç Aynalı Kırk Oda, Murathan Mungan

Yorum Gönder