19 Aralık 2021

Düşerken Tarık Tufan Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 18,15 TL
Yazarı: Tarık Tufan
Çevirmen: Tarık Tufan

Düşerken indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Tarık Tufan olan ve Profil Kitap yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Düşerken eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Düşerken ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Düşerken TIKLA PDF İNDİR !

Düşerken Yazarı Kimdir ?

Düşerken yazarı Tarık Tufan 'dır. Tarık Tufan yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Düşerken PDF indir oku

Düşerken indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Profil Kitap yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Düşerken TIKLA PDF İNDİR !

Düşerken TIKLA PDF İNDİR !

"Bir sabah kimselere bir şey söylemeden, göç vaktini kaçırmış, suskun, yorgun ve kederli bir kırlangıç gibi alıp başını uzaklaştı. Biraz daha bekleseydi kanatlarında o dermanı bulamayacaktı. Umut niyetine sırtında taşıdığı bir çift kanat, zaman geçtikçe zayıflayacak, gitgide çürüyecek ve ruhunu zehirleyen bir belaya dönüşecekti."

Düşerken, başka dünyalardan bir kadınla bir erkeğin zamansız karşılaşmasını ve giderek karmaşıklaşan yol hikâyesini anlatıyor.

"Nereye?" diye düşünmeden gitmek isteyenlerin varabilecekleri tek yer geçmişleridir.

Tarık Tufan'ın çok katmanlı kurgusu ve ustalıklı anlatımıyla gün yüzüne çıkan Düşerken, uyumsuzluğun, arayışın, kapanmamış yaraların ve bir dizi keskin hesaplaşmanın romanı…

(Tanıtım Bülteninden)

Katkıda Bulunanlar: Münir Üstün, Merve Kar, Barış Tut, Adem Şenel, Harun Tan

Düşerken TIKLA PDF İNDİR !

03.11.2020

Zevk işi

Dinlenerek , zevk alacağınız yazar.Bir şey öğrenmeyi beklemeden türk dizisi izler gibi


16.09.2020

Harika

Çok etkileyici bir kitap


23.03.2019

Orta düzey

Kitapta sadece her bölümün sonunda bir sonraki bölüme bağlayacak yeni olayların gelişmesi beni sürükledi.Genel olarak çok beğendiğimi söyleyemiyorum.Kitabı bitirdiğinizde size bir şey katmıyor ne yazık ki:(

Düşerken TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Düşerken, Tarık Tufan

Yorum Gönder