28 Aralık 2021

Saat Ustasının Kızı Kate Morton Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 23,4 TL
Yazarı: Kate Morton
Çevirmen: Kate Morton

Saat Ustasının Kızı indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Kate Morton olan ve Artemis Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, 480 sayfalık Saat Ustasının Kızı eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Saat Ustasının Kızı ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Saat Ustasının Kızı TIKLA PDF İNDİR !

Saat Ustasının Kızı Yazarı Kimdir ?

Saat Ustasının Kızı yazarı Kate Morton 'dır. Kate Morton yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Saat Ustasının Kızı PDF indir oku

Saat Ustasının Kızı indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Artemis Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, 480 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Saat Ustasının Kızı TIKLA PDF İNDİR !

Saat Ustasının Kızı TIKLA PDF İNDİR !

"Gerçek ismimi kimse hatırlamıyor. O yaz başıma gelenleri kimse bilmiyor."

1862 yılının yazında, ünlü ressam Edward Radcliffe önderliğindeki bir grup genç sanatçı Birchwood Malikânesi'ne gider. Amaçları sanatla dopdolu bir ay geçirmektir. Ancak bu bir ayın sonunda bir kadın vurulur, bir diğeri kayıplara karışır ve çok değerli bir kolye kaybolur. Geride kalanların hayatlarıysa acı içinde geçmeye mahkûmdur. 2012 yılının yazında Elodie Winslow, eski bir çanta bulur. Çantanın içinden çıkan bir kadın fotoğrafı ve bir malikâne çizimi, Elodie'nin yaşamını baştan sona değiştirecektir. Daha önce görmediği bir kadına ve eve sımsıkı tutunan Elodie, geçmişinin peşine düşer.

New York Times çoksatarı yazarı Kate Morton, Saat Ustasının Kızı ile zaman ve mekân kavramını unutturan bir anlatım sunuyor.

(Tanıtım Bülteninden)

Saat Ustasının Kızı TIKLA PDF İNDİR !

21.09.2020

harika

yazarın okuduğum ilk kitabı. tek kelime ile muhteşem bir kitap.

Saat Ustasının Kızı TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Saat Ustasının Kızı, Kate Morton

Yorum Gönder