28 Aralık 2021

Burun Nikolay Vasilyeviç Gogol Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 9,75 TL
Yazarı: Nikolay Vasilyeviç Gogol
Çevirmen: Nikolay Vasilyeviç Gogol

Burun indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Nikolay Vasilyeviç Gogol olan ve Puslu Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Burun eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Burun ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Burun TIKLA PDF İNDİR !

Burun Yazarı Kimdir ?

Burun yazarı Nikolay Vasilyeviç Gogol 'dır. Nikolay Vasilyeviç Gogol yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Klasik türündedir.

Burun PDF indir oku

Burun indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Puslu Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Burun TIKLA PDF İNDİR !

Burun TIKLA PDF İNDİR !

"Burun" 1836 yılında tamamlanmıştır. Gogol'un en iyi bilinen hicivli öyküsüdür. Öykü, dokuzuncu dereceden bir memurun burnunun yüzünü terk edip kendi hayatına devam etmesini anlatır. Burun, makam ve mevkinin getirdiği saygınlığın bir simgesidir ki öykünün kahramanı Kovalev, burnunu kaybettikten sonra saygınlığını yitirdiğini, sadece memurluğunun kaldığını düşünür. Bu sırada burun da saygın bir memur kılığında Petersburg'da dolaşmaya başlar.

(Tanıtım Bülteninden)

Burun TIKLA PDF İNDİR !Burun TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Klasik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Klasik, Burun, Nikolay Vasilyeviç Gogol

Yorum Gönder