9 Aralık 2021

Metro 2035 Dmitry Glukhovsky Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 24,0 TL
Yazarı: Dmitry Glukhovsky
Çevirmen: Zarifa Huseynova

Metro 2035 indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Dmitry Glukhovsky olan ve Panama Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Metro 2035 eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Metro 2035 ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Metro 2035 TIKLA PDF İNDİR !

Metro 2035 Yazarı Kimdir ?

Metro 2035 yazarı Dmitry Glukhovsky 'dır. Dmitry Glukhovsky yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Bilim Kurgu türündedir.

Metro 2035 PDF indir oku

Metro 2035 indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Panama Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Metro 2035 TIKLA PDF İNDİR !

Metro 2035 TIKLA PDF İNDİR !

Yıl 2035… Üçüncü Dünya Savaşı yirmi yılı aşkın bir süre önce dünyayı yok etmiş, yaşama dair izler yeryüzünden tamamen silinmiştir. Nükleer saldırının yakıp yıktığı koskoca şehirler artık toz ve külden ibarettir. Her şey paslanıp çürümekte, uydular yörüngede başıboş bir halde dönmektedir.



Sadece Moskova metrosuna sığınanlar hayatta kalır ve radyasyondan korunmak için, yerin onlarca metre altında bambaşka bir dünya kurarlar. Metro istasyonları da dinî ve ideolojik ayrımların hâkim olduğu birer şehir-devlet haline gelir. İktidardakilerin yazıp oynadığı bir tiyatro oyununu andıran bu hayatta, vatandaşlar gelecek kaygısından uzak, sadece günü kurtarma derdindedir.



Ama içlerinden biri, büyük bir hayalin peşinden koşmaktadır: Radyasyon seviyesi düştüğünde yeryüzüne geri dönmek ve insan gibi yaşamak. Bir zamanlar adına Dünya denilen koca boşlukta, hayatta kalmış olabilecek başka insanları arayan bu inatçı gencin adı Artyom'dur. Ve herkesin bu hayali takip etmesi için, metronun karanlık tünellerinde heyecan verici bir yolculuğa çıkacak, pek çok kirli sırrı açığa çıkaracaktır.



En büyük sürpriz ise Artyom'u günışığında beklemektedir…


(Tanıtım Bülteninden)


Metro 2035 TIKLA PDF İNDİR !

08.07.2020

Distopik bilim kurgu

Her ne kadar serinin ilk kitabı kadar iyi olmasa da 2034'ten daha güzeldi. Kitap akıcı ve ilgi çekici.  Kitabı okuduktan sonra oyununu oynamanızı tavsiye ediyorum.


28.02.2019

metro 2035 harika

umarım yeni serileridegelir

Metro 2035 TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Bilim Kurgu
Etiketler; Edebiyat, Roman, Bilim Kurgu, Metro 2035, Dmitry Glukhovsky

Yorum Gönder