27 Aralık 2021

Rumeli Benimdi Ayten Aygen Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 17,5 TL
Yazarı: Ayten Aygen
Çevirmen: Ayten Aygen

Rumeli Benimdi indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Ayten Aygen olan ve Remzi Kitabevi yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Rumeli Benimdi eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Rumeli Benimdi ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Rumeli Benimdi TIKLA PDF İNDİR !

Rumeli Benimdi Yazarı Kimdir ?

Rumeli Benimdi yazarı Ayten Aygen 'dır. Ayten Aygen yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Rumeli Benimdi PDF indir oku

Rumeli Benimdi indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Remzi Kitabevi yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Rumeli Benimdi TIKLA PDF İNDİR !

Rumeli Benimdi TIKLA PDF İNDİR !
İştip Ayanı Ali Bey'in oğlu Abdülkadir, 1800'lerin başında Osmanlı'ya nazır olur. Büyük bir aşkla sevdiği eşi Mücevher'i İştip'te bırakarak İstanbul'a gelir. Abdülkadir, Alemdar Mustafa Paşa'nın katlinden sonra bir daha Rumeli'ye dönemeyecektir. O, artık Osmanlı'ya esirdir...
Ayten Aygen, kendi ailesinin yaşamından yola çıkarak yazdığı bu tarihi romanda, 19. yüzyılda Osmanlı İmparatorluğu'nda, bir Rumeli ayan ailesinin hikayesini anlatıyor.



Sayfa Sayısı: 224

Baskı Yılı: 2003


Dili: Türkçe
Yayınevi: Remzi Kitabevi Rumeli Benimdi TIKLA PDF İNDİR !Rumeli Benimdi TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Rumeli Benimdi, Ayten Aygen

Yorum Gönder