27 Aralık 2021

Jül Sezar'ın Ölümü Barry Strauss Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 14,9 TL
Yazarı: Barry Strauss
Çevirmen: Ekin Duru

Jül Sezar'ın Ölümü indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Barry Strauss olan ve Say Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Jül Sezar'ın Ölümü eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Jül Sezar'ın Ölümü ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Jül Sezar'ın Ölümü TIKLA PDF İNDİR !

Jül Sezar'ın Ölümü Yazarı Kimdir ?

Jül Sezar'ın Ölümü yazarı Barry Strauss 'dır. Barry Strauss yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Polisiye türündedir.

Jül Sezar'ın Ölümü PDF indir oku

Jül Sezar'ın Ölümü indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Say Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Jül Sezar'ın Ölümü TIKLA PDF İNDİR !

Jül Sezar'ın Ölümü TIKLA PDF İNDİR !
Eski Roma'nın en ünlü generali, Galya Fatihi Jül Sezar'ın öldürülüşü Shakespeare sayesinde tarihteki en ünlü suikast olarak bilinegelmiştir. Ama MÖ 44 Mart'ında olup bitenler Shakespeare'in ölümsüz eserinde anlatılanlardan çok daha çarpıcıdır. Yazar Barry Strauss'a göre Jül Sezar'ın öldürülüşü itinayla planlanmış paramiliter bir operasyondur. Suikastçılar, Cumhuriyet'i yıkıp yerine krallığı getirerek Roma devlet düzenini ve siyaset yapma tarzını değiştirmek niyetinde olduğuna inandıkları Jül Sezar'ı ortadan kaldırmak istemişlerdir. Titiz tarihçi Barry Strauss Jül Sezar'ın Ölümü'nde Eski Roma tarihinin dönüm noktasını oluşturan olaylar dizisini polisiye roman tadında kaleme alıyor.
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 376

Baskı Yılı: 2015


Dili: Türkçe
Yayınevi: Say Yayınları Jül Sezar'ın Ölümü TIKLA PDF İNDİR !Jül Sezar'ın Ölümü TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Polisiye
Etiketler; Edebiyat, Roman, Polisiye, Jül Sezar'ın Ölümü, Barry Strauss

Yorum Gönder