14 Aralık 2021

Ruh Koleksiyoncusu Tess Gerritsen Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 29,9 TL
Yazarı: Tess Gerritsen
Çevirmen: Boğaç Erkan

Ruh Koleksiyoncusu indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Tess Gerritsen olan ve Doğan Kitap yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Ruh Koleksiyoncusu eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Ruh Koleksiyoncusu ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Ruh Koleksiyoncusu TIKLA PDF İNDİR !

Ruh Koleksiyoncusu Yazarı Kimdir ?

Ruh Koleksiyoncusu yazarı Tess Gerritsen 'dır. Tess Gerritsen yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Polisiye türündedir.

Ruh Koleksiyoncusu PDF indir oku

Ruh Koleksiyoncusu indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Doğan Kitap yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Ruh Koleksiyoncusu TIKLA PDF İNDİR !

Ruh Koleksiyoncusu TIKLA PDF İNDİR !

Arka Kapak Yazısı (Tanıtım Bülteninden)

Polisiye/gerilim türünün usta kalemi Tess Gerritsen'den "ani virajlarla ustaca kurgulanmış muhteşem bir gerilim romanı"…

Tess Gerritsen'in polisiye /gerilim romanlarının ana kahramanları Rizzoli ve Isles'ın maceraları TV'ye uyarlandı… Dizi Türkiye'de de büyük ilgi görüyor…

Boston'da bir müzenin bodrumunda iki bin yaşında olduğu sanılan bir mumyanın keşfi kamuoyunda büyük ilgi uyandırır. Ancak bilgisayarlı tomografi taraması, mumyanın bacağında iki bin yıl öncesine ait olamayacak bir cisim ortaya çıkarır: Bir kurşun.

Dedektif Jane Rizzoli ile adli tıp uzmanı Maura Isles'ın yolları bir kez daha kesişiyor. Arkeoloji Katili'ni yakalayamazlarsa vahşi cinayetler son bulmayacak.

"Ruh Koleksiyoncusu ani virajlarla ustaca kurgulanmış muhteşem bir gerilim romanı."

- The Globe and Mail -

"Günümüz gerilim edebiyatının en yaratıcı yazarından çarpıcı bir dehşet hikâyesi."

- The Providence Journal -

"Sağlam kurgusu ve tam ayarındaki bilimsel ayrıntılarıylaRuh Koleksiyoncusu Gerritsen'in en iyi eserlerinden biri."

- Chicago Sun-Times -

Ruh Koleksiyoncusu TIKLA PDF İNDİR !

21.09.2020

Kesinlikle tavsiye edilir

Mükemmel bir kurgusu var. Önyargı ile okumaya başladığım kitabı elimden bırakamadım. Herkesin anlayabileceği dilde, akıcı bir roman. Her bölüm sonunda bir sonrakini merak ettim.


20.03.2020

Tess ve benzeri yazarlara ihtiyacımız var

Tess hem kalemi hem kültürü hem de donanımı güçlü bir kadın. Kitapları doktor olarak geçirdiği yılların hakkını veriyor ve her seferinde bizi üstü örtülü ve bağlantısız suç mahallerindense, ince işlenmiş ve bilim ile süslenmiş cinayetlerle karşılıyor. Bağlantı kurmakta hiç zorlanmıyor ama birbiri ardına olaylar arasında sonu tahmin etmekte oldukça zorlanıyoruz.Bu kitapta bir de arkeolojinin derin sularına dalmışız... Çok güzel bir harman olmuş. Arkeoloji alanına da ilgim sayesinde başladığı için...Tess, kalbimde ve kitaplığımda yerin o kadar ayrı ki... Daha uzun uzun yıllar yazman dileğiyle...


07.03.2020

Tavsiye edilir

Polisiye gerilimin kraliçesi Tess Gerritsen'den bir solukta okunabilecek çok lezzetli bir kitap

Ruh Koleksiyoncusu TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Polisiye
Etiketler; Edebiyat, Roman, Polisiye, Ruh Koleksiyoncusu, Tess Gerritsen

Yorum Gönder