14 Aralık 2021

Atatürk'ün Yaveri Salih Bozok Anlatıyor Salih Bozok Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 15,0 TL
Yazarı: Salih Bozok
Çevirmen: Salih Bozok

Atatürk'ün Yaveri Salih Bozok Anlatıyor indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Salih Bozok olan ve Alaca Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Atatürk'ün Yaveri Salih Bozok Anlatıyor eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Atatürk'ün Yaveri Salih Bozok Anlatıyor ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Atatürk'ün Yaveri Salih Bozok Anlatıyor TIKLA PDF İNDİR !

Atatürk'ün Yaveri Salih Bozok Anlatıyor Yazarı Kimdir ?

Atatürk'ün Yaveri Salih Bozok Anlatıyor yazarı Salih Bozok 'dır. Salih Bozok yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Günlük Anı türündedir.

Atatürk'ün Yaveri Salih Bozok Anlatıyor PDF indir oku

Atatürk'ün Yaveri Salih Bozok Anlatıyor indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Alaca Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Atatürk'ün Yaveri Salih Bozok Anlatıyor TIKLA PDF İNDİR !

Atatürk'ün Yaveri Salih Bozok Anlatıyor TIKLA PDF İNDİR !

Türk inkılabının tarihini yazmak gelecek nesle düşen bir görevdir. Ancak bugünkü neslin de önemli bir görevi, esaslı bir yükümlülüğü vardır. Her vatandaş inkılap tarihini ilgilendiren bütün bilgisini tarafsızca bir hisle tespit etmeli, tarihî belgeleri, gelecek neslin çocuklarına bırakmalıdır.

Atatürk'ün sayesinde her türlü mutluluğa ulaşmış bulunduğumdan millet ve memleketimin mutluluğunu ve esenliğini dilemekten başka hayatta hiçbir isteğim kalmamıştır. Bundan dolayı belgelere dayandırarak yazmak istediğim hatıratımı okuyacak olanların yazılarımın içtenliğinden emin olmalarını her şeyden önce rica ederim.

Salih Bozok

(Tanıtım Bülteninden)

Atatürk'ün Yaveri Salih Bozok Anlatıyor TIKLA PDF İNDİR !Atatürk'ün Yaveri Salih Bozok Anlatıyor TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Günlük Anı
Etiketler; Edebiyat, Türk Günlük Anı, Atatürk'ün Yaveri Salih Bozok Anlatıyor, Salih Bozok

Yorum Gönder