14 Aralık 2021

Zargana Hakan Günday Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 22,75 TL
Yazarı: Hakan Günday
Çevirmen: Hakan Günday

Zargana indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Hakan Günday olan ve Doğan Kitap yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Zargana eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Zargana ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Zargana TIKLA PDF İNDİR !

Zargana Yazarı Kimdir ?

Zargana yazarı Hakan Günday 'dır. Hakan Günday yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Zargana PDF indir oku

Zargana indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Doğan Kitap yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Zargana TIKLA PDF İNDİR !

Zargana TIKLA PDF İNDİR !
Kimsenin birbirine bakmadığı, yalan, ihanet, şiddet, tecavüz ve acımasızlıkla yoğrulmuş, yalnızca hayallerin göz göze geldiği bir hayattan intikam almanın en iyi yolu yaşamaktır. Anlam aramak boşunadır ve her şeyin "hiç"e dönüşmesi gerekir. Henüz on ikisinde Berlin'de dört kişinin tecavüzüne uğrayan Zargana, bu olaydan sonra kendini insan sınıfından sıyırır. Ne var ki insan olmaktan uzaklaşıp "hiç"e yaklaştıkça kendisine döner; aşık olur. Parçalanmış benliğini onarmak için, başkalarının oynadığı bir "hayat oyunu"nu sahnelemeye koyulur...

Türk edebiyatında şimdiden farklılığını kanıtlamış olan Hakan Günday, Zargana'da bunca karmaşık bir öykünün altından yalın ve duru bir anlatımla kalkıyor. Hayat, varlık, hiçlik, oyun, zeka, kudret ve acizlik arasında gidip gelen bir metin.


İnce Kapak:

Sayfa Sayısı: 192

Baskı Yılı: 2007


e-Kitap:

Sayfa Sayısı: 171

Baskı Yılı: 2002


Dili: Türkçe
Yayınevi: Doğan Kitap Zargana TIKLA PDF İNDİR !

30.01.2015

Yeraltı edebiyati bilir misiniz?

Yeraltı edebiyatı nedir bilir misiniz? İşte Hakan Günday bu romanı ile yeraltına tam giriş yapmış oldu evet en iyi kitabı değil ama kesinlikle çok iyi sadece diğerlerine göre biraz daha ağır. Bu tarza alışık olmayanlara farklı gelebilir ama chuck palaniuk, ÿcharles bukowski okumuş biri için normal bir yeraltı kitabı. Açıkçası Türkiye seviyesinin üstünde bir yeraltı kitabı olduğunu düşünüyorum.


29.03.2014

192 Sayfada Yoruldum

Bu kitap büyük bir hayranlık duyduğum Hakan Günday´ın en üzüntüyle karşıladığım kitabı . Zira olayların ve yazımın bu denli sıfıra indirgendiği , ucu belli olmayan bölümlerin ne gibi bir sonla biteceğini açıkçası hiç merak etmedim . 100. Sayfada ´´ Ya bu kitap ne anlatıyor abi ? ´´ dedim , bir daha 1.sayfaya dönemezdim , heyecan yoktu . Kitap işlediği konunun resmen esiri olmuş ve maalesef anlatımına hiç dikkat etmeden yazılmış. Üstüne DK ´da sadece bu kitaba ve Malafa´ya gelen 2´şer liralık zamlar da eklenince çok üzüldüm .


16.09.2012

.

Şiddet, seks, karanlık sokaklar, acı gibi kara roman unsurlarının yoğunluklu kullanıldığı bir kitap Zargana ve bugüne kadar okuduğum Hakan Günday biraz ayrı duruyor. Bu farklılığın iyi ya da kötü anlamda olmasını okuyucunun zevk ve tarzına bırakıyorum. Kendi adıma konuşursam,  uzunca bir süre geçtikten sonra bile yazarın diğer romanları gibi çoğu sahnesini hatırlayabilecek miyim bilemiyorum ama okurken keyif aldığımı kesinlikle söyleyebilirim.

Zargana TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Zargana, Hakan Günday

Yorum Gönder