30 Aralık 2021

Roman Kuramı Georg Lukacs Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 13,65 TL
Yazarı: Georg Lukacs
Çevirmen: Cem Soydemir

Roman Kuramı indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Georg Lukacs olan ve Metis Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Roman Kuramı eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Roman Kuramı ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Roman Kuramı TIKLA PDF İNDİR !

Roman Kuramı Yazarı Kimdir ?

Roman Kuramı yazarı Georg Lukacs 'dır. Georg Lukacs yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Edebiyat İnceleme türündedir.

Roman Kuramı PDF indir oku

Roman Kuramı indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Metis Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Roman Kuramı TIKLA PDF İNDİR !

Roman Kuramı TIKLA PDF İNDİR !


Roman Kuramı bir edebi tür olarak roman üzerine yapılmış ilk büyük sistematik çalışmadır. Lukacs burada biçimsel ve estetik kategorilerin tarihsel-mantıksal zorunluluğunu, imkanlarını, iç çelişkilerini ve sınırlarını ortaya koyar. Lukacs'ın bu gençlik yapıtı, Walter Benjamin'den Adorno'ya, Paul ve Man'dan Edward Said'e kadar birçok eleştirmen ve edebiyat kuramcısı için de her zaman ana kaynaklardan biri olmuştur. Roman Kuramı, Kant ve Hegel'in felsefeleri ve Schlegel gibi Romantik yazarların düşünceleriyle modern edebiyat kuramları arasındaki en önemli bağlantı halkalarından biridir.



Sayfa Sayısı: 153

Baskı Yılı: 2014


Dili: Türkçe
Yayınevi: Metis Yayıncılık

Roman Kuramı TIKLA PDF İNDİR !Roman Kuramı TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Edebiyat İnceleme
Etiketler; Edebiyat, Edebiyat İnceleme, Roman Kuramı, Georg Lukacs

Yorum Gönder