8 Aralık 2021

Paris Sıkıntısı - Hasan Ali Yücel Klasikleri Charles Baudelaire Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 7,8 TL
Yazarı: Charles Baudelaire
Çevirmen: Charles Baudelaire

Paris Sıkıntısı - Hasan Ali Yücel Klasikleri indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Charles Baudelaire olan ve İş Bankası Kültür Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Paris Sıkıntısı - Hasan Ali Yücel Klasikleri eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Paris Sıkıntısı - Hasan Ali Yücel Klasikleri ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Paris Sıkıntısı - Hasan Ali Yücel Klasikleri TIKLA PDF İNDİR !

Paris Sıkıntısı - Hasan Ali Yücel Klasikleri Yazarı Kimdir ?

Paris Sıkıntısı - Hasan Ali Yücel Klasikleri yazarı Charles Baudelaire 'dır. Charles Baudelaire yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Şiiri türündedir.

Paris Sıkıntısı - Hasan Ali Yücel Klasikleri PDF indir oku

Paris Sıkıntısı - Hasan Ali Yücel Klasikleri indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İş Bankası Kültür Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Paris Sıkıntısı - Hasan Ali Yücel Klasikleri TIKLA PDF İNDİR !

Paris Sıkıntısı - Hasan Ali Yücel Klasikleri TIKLA PDF İNDİR !
Charles Baudelaire (1821-1867); 1857'de yayımlanan Kötülük Çiçekleri'nin yanısıra, Avrupa'ya tanıttığı Poe çevirileri ve eleştirel yazılarıyla da 19. yüzyılda edebiyatı yenileyen en önemli modern ustalardan biridir.
Baudelaire'in 1862'de tamamladığı ancak ölümünden iki yıl sonra yayımlanan Paris Sıkıntısı ise, yaklaşık 150 yıldır, düzyazı şiirin dünya edebiyatındaki anıt yapıtlarından biri sayılmaktadır.
Tahsin Yücel (1933); Dergilerde ilk ürünlerinin yayımlandığı 1950'den günümüze, edebiyatımızın son elli yılına damga vuran en önemli ustalarındandır.
Gerek öykü ve roman, gerekse deneme ve eleştirel çalışmalarıyla ufuk açan bu önemli yazarın Balzac'tan Flaubert'e, Gide'den Camus'ye çeviri edebiyatımıza katkılarıysa, 80 kitabı aşmaktadır.


Ciltli:

Sayfa Sayısı: 128

Baskı Yılı: 2006


İnce Kapak:

Sayfa Sayısı: 128

Baskı Yılı: 2015


e-Kitap:

Sayfa Sayısı: 128

Baskı Yılı: 2006


Dili: Türkçe
Yayınevi: İş Bankası Kültür Yayınları Paris Sıkıntısı - Hasan Ali Yücel Klasikleri TIKLA PDF İNDİR !

24.09.2014

kötü çeviri

yine tahsin yücel, yine zorlama bir dilÿ; kimse kusura bakmasın tahsin yücel türkçesini öğrenmektense fransızca öğrenmek daha mantıklı.


10.02.2013

Paris Sıkıntısı

Zor bir dili var. Ama bu kitabı bırakmanızı değil, daha dikkatli okumanızı sağlıyor .Nihayet keşfetmeye başlıyorsunuz.


03.12.2008

Pari(s)

Baudelaire bu eserinde yalınlığıyla kumaşını belli ediyor. Paris´e bir de Baudelaire´nin bakış açısından bakıyorsunuz ve bu sıkıntılı şehrin insana bağışlamış olduğu erdeme... Buluta, denize ve sise.

Paris Sıkıntısı - Hasan Ali Yücel Klasikleri TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Şiiri
Etiketler; Edebiyat, Şiir, Dünya Şiiri, Paris Sıkıntısı - Hasan Ali Yücel Klasikleri, Charles Baudelaire

Yorum Gönder