8 Aralık 2021

Arayışlar Lou Andreas Salome Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 6,5 TL
Yazarı: Lou Andreas Salome
Çevirmen: İlknur İgan

Arayışlar indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Lou Andreas Salome olan ve İş Bankası Kültür Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Arayışlar eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Arayışlar ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Arayışlar TIKLA PDF İNDİR !

Arayışlar Yazarı Kimdir ?

Arayışlar yazarı Lou Andreas Salome 'dır. Lou Andreas Salome yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Öykü türündedir.

Arayışlar PDF indir oku

Arayışlar indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İş Bankası Kültür Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Arayışlar TIKLA PDF İNDİR !

Arayışlar TIKLA PDF İNDİR !
Lou Andreas-Salomé bu yapıtında bir erkeğe kayıtsız şartsız teslim olmakla, ondan bütünüyle bağımsızlaşma arasında gidip gelen bir kadının hikâyesini anlatır. Bu iki uç nokta arasında bocalama hali, yazarın kendi hayatında da başa çıkmak zorunda kaldığı bir meseledir. Artık Paris'te atölyesini kurmuş ve kendini sanatına adamış bir ressam olan kahramanı, yeniyetmelik döneminde çılgınca âşık olmuştur. Ancak daha sonra ilişkisinin son bulmasıyla girdiği yolda, sanatını yaşama mutluluğunun gençlik aşkına üstün gelmesiyle, kendini gerçekleştirme hedefine doğru şevkle ilerlemektedir.
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 80

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: İş Bankası Kültür Yayınları Arayışlar TIKLA PDF İNDİR !

16.09.2020

Akıcı

Anlatımı ve içeriği çok güzel bir kitaptı. Tek oturuşta bitirebileceğiniz ve kolayca içine girebileceğiniz eser. Yazar keşke bu hikayeyi daha uzun yazsaymış diye düşündüm.


14.04.2020

Lou

Yazarın Feniçka kitabını da bunu da çok beğendim.


03.04.2019

severek okudum

okunması gereken bir kitap, ilişkilere güzel bir bakış açısı ile kitabı yazmış.bir kadın olarak çok beğendim.

Arayışlar TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Öykü
Etiketler; Edebiyat, Dünya Öykü, Arayışlar, Lou Andreas Salome

Yorum Gönder