24 Aralık 2021

Bilinmeyen Şaheser - Sarrasine Honore de Balzac Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 7,8 TL
Yazarı: Honore de Balzac
Çevirmen: Sema Rıfat

Bilinmeyen Şaheser - Sarrasine indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Honore de Balzac olan ve Yapı Kredi Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, 80 sayfalık Bilinmeyen Şaheser - Sarrasine eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Bilinmeyen Şaheser - Sarrasine ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Bilinmeyen Şaheser - Sarrasine TIKLA PDF İNDİR !

Bilinmeyen Şaheser - Sarrasine Yazarı Kimdir ?

Bilinmeyen Şaheser - Sarrasine yazarı Honore de Balzac 'dır. Honore de Balzac yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Klasik türündedir.

Bilinmeyen Şaheser - Sarrasine PDF indir oku

Bilinmeyen Şaheser - Sarrasine indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Yapı Kredi Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, 80 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Bilinmeyen Şaheser - Sarrasine TIKLA PDF İNDİR !

Bilinmeyen Şaheser - Sarrasine TIKLA PDF İNDİR !

Balzac'ın Felsefi İncelemeler'inin önemli metinlerinden Bilinmeyen Şaheser ile Töre İncelemeleri'nin bir bölümünü oluşturan Paris Yaşamından Sahneler'deki Sarrasine bu kitapta bir araya getirildi.

Balzac'ın yapıtlarında yazarlar, sanatçılar, müzisyenler özel bir yer tutar. Yazarın dâhilik kuramının temsilcileri olan anlatı kişileri maddi koşullar, zevkler, anlayışlar ve idealler arasındaki çelişkilerle yaşarlar, yaratıcıların özlemlerini, düşlerini yansıtırlar.

Kitapta sunulan iki anlatıdan birincisinde bir ressamın yaratma sürecinde yaşadıkları, daha açıkçası yaratımın dramı sergilenir (Bilinmeyen Şaheser), ikincisindeyse genç ve yetenekli bir heykelcinin bir opera sanatçısına tutkusu, hayal kırıklığı, mücadelesi ve opera sanatçısının gerçek kimliği dile getirilir (Sarrasine): Okurlar her iki metinde de gizemli dünyaların içine çekilecektir...

(Tanıtım Bülteninden)

Bilinmeyen Şaheser - Sarrasine TIKLA PDF İNDİR !Bilinmeyen Şaheser - Sarrasine TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Klasik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Klasik, Bilinmeyen Şaheser - Sarrasine, Honore de Balzac

Yorum Gönder